Ioan Turc: Bistrița are multe familii care se luptă cu problemele materiale. Oamenii din această categorie merită să trăiască demn

Bistrița are multe familii care se luptă cu problemele materiale și, totuși, aceste situații au fost ignorate de actuala administrație.
Într-un oraș modern și dezvoltat, Primăria se implică activ în dezvoltarea și susținerea inițiativelor antreprenoriale cu caracter social, precum fabrici și cooperative sociale care să ofere locuri de muncă, pentru că și oamenii din această categorie merită să trăiască demn în comunitatea bistrițeană.
Totodată, există o mulțime de proiecte fezabile pentru îmbunătățirea calității vieții, cum ar fi locuințele sociale accesibile sub aspect financiar și decente raportat la calitatea locuirii.
Și la Bistrița #SePoate să susținem antreprenoriatul social și să implicăm în derularea proiectelor de acest tip întreaga comunitate.

Articol electoral comandat de Partidul Naţional Liberal – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – WWW.RASUNETUL.RO, CUI mandatar financiar 2120001

Comentarii

23/09/20 09:27

Să mai vorbim şi despre “EXMATRICULAŢII”- din PNL-BN:
De exemplu, iată ce a declarat presa despre un deputat bistriţean după excluderea din PNL :
* “ İoan Turc nu se mai uită cu mânie la liberalii pe care i-a condus fiindcă "PNL Bistriţa-Năsăud e varză”. El a declarat pentru Timp Online ce crede despre "episodul Nicolae Feier" şi multe alte lucruri spumoase”.
VEZI: https://timponline.ro/ioan-turc-pnl-bistrita-nasaud-e-%E2%80%9Evarza%E2%...
Păi dacă a fost EXCLUS; oare prin ce căi-metode-mijloace s-a “REINVENTAT” ca membru al aceluiaşi partid (PNL), care îl mai şi susţine pentru a candida la funcţia de primar al Bistriţei. Şi-apoi, unde se găseşte CV-ul dumnealui? Ce studii ‘misterioase” a făcut şi la ce vârstă le-a terminat? Degeaba aspiră să-l aleagă poporul, dacă poporul nu cunoasţe aproape nimic despre dumnealui…
Sunt convins că ne veţi ajuta pentru a descâlci acest mare-mare “mister”.
Dacă nu, în loc să punem ştampila pe PNL, vom pune pe UDMR, care nu are nici un fel de secrete privind CV-ul candidaţilor. Vă mulţumesc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5