Ioan Turc: Dacă domnul subprefect a greşit, să-şi dea demisia de onoare

Liderul liberal Ioan Turc susţine că nu este adeptul „vânătorii de vrăjitoare”, însă dacă autorităţile au greşit cu privire la alertarea populaţiei, atunci ar trebui să-şi dea demisia.

          „Evenimentul de duminică ridică numeroase semne de întrebare privitor la modalitatea în care a funcţionat sistemul, modalitatea în care s-au comportat instituţiile şi cei abilitaţi să intervină în situaţii de urgenţă. Normele şi procedurile destinate protejării vieţii oamenilor, a integrităţii corporale a acestora sunt obligatorii. Niciun responsabil aflat pe lanţul de reacţie nu are dreptul să ignore aceste norme şi proceduri. Nu sunt adeptul vânătorii de vrăjitoare, nu am fost niciodată, dar dacă cineva nu şi-a făcut datoria, să răspundă. Am înţeles din dezbaterile care sunt în aceste zile în spaţiul public că e posibil ca domnul subprefect să fi greşit, să nu-şi fi făcut datoria. Dacă domnul subprefect nu şi-a făcut datoria, domnul subprefect să-şi dea demisia de onoare”, a declarat Ioan Turc.

          Liderul PNL Bistriţa-Năsăud a precizat că instituţiile trebuie să reacţioneze la realităţile climaterice, asta pentru că normele şi procedurile sunt depăşite în comparaţia cu modul cum au evoluat schimbările climaterice. Potrivit acestuia, se impune o adaptare a normelor şi procedurilor la realităţile actuale.

          În context, acesta şi-a exprimat regretul şi întreaga compasiune pentru pierderile de vieţi omeneşti cauzate de dezlănţuirea naturii de duminică. „Vreau să prezint sincere condoleanţe familiilor afectate şi  doresc să le urez celor răniţi grabnică însănătoşire”, a spus Ioan Turc.  

.

Comentarii

19/09/17 12:34
Balan Marius- e...

Perfect punctat. Mai raman de stabilit masuri urgente de imblanzire a factorilor de MEDIU pe care omul le-a stricat. Franarea si pe cale naturala a vanturilor se poate face daca exista aceasta preocupare. Si trebuie sa existe rapid pt. ca NATURA ne striga si ne spune ca si ea este grav bolnava si are nevoie de grija noastra.

28/09/17 10:41
Cititor

Domnilor politruci, nu va mai zbateti de ceasul mortii, ca nimeni aflat la butoane, pana nu-i expira mandatul, nu isi va da nici o demisie sa va faca voua pe plac si mai lasati-ne cu "onoarea" ca nici Dvs n-ati avut cand a fost cazul... ! O sa se invarta "roata" si tot asa va veti roti, pana noi cei care va tot alegem, vom disparea complet, ca nici unul nu sunteti mai breji ca celalalt, ca toti ati fost "la butoane " de la "palitura de stat " incoace ... si va tot "bagati degetele in ochi" unul altuia degeaba .
Vreti sa reveniti inapoi la"butoanele" pe care le-ati pierdut la alegeri ( ? ) , atunci faceti in asa fel incat romanii sa isi recapete increderea in dvs si la urmatoarele... poate... poate...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]