Ioan Turc: Dezvoltarea imobiliară a orașului, în zona Cocoș, pe platoul din zona Liceului Agricol, campus multifuncțional

În urmă cu mai bine de 2 ani, administrația PSD, prin vocea viceprimarului Niculae, le-a promis tinerilor un cartier de locuințe în zona Livezi, pe platoul din vecinătatea Liceului Agricol.

Astăzi, nu este nimic în acel spațiu, doar o promisiune în vânt, așa cum suntem obișnuiți.

Eu le propun bistrițenilor ca dezvoltarea imobiliară a orașului să fie desfășurată în zona Cocoș, Primăria luându-și angajamentul că va duce toată infrastructura necesară pentru derularea acestui proiect.

În schimb, pe platoul din zona Liceului Agricol, vom amenaja un campus multifuncțional, format din mai multe centre, cum ar fi: un centru de dezvoltare a antreprenoriatului, un centru de formare și reconversie profesională, un centru de promovare a inițiativelor locale și un centru de expoziții pentru producătorii locali.

Și la Bistrița #SePoate!

Articol electoral comandat de Partidul Naţional Liberal – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – WWW.RASUNETUL.RO, CUI mandatar financiar 21200012.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5