Agenda electorală PNL

Ioan Turc: „Îi asigur pe oamenii din judeţ, că PNL va lua cele mai bune măsuri pentru ca această criză să aibă efecte uşor de su

La începutul săptămânii, premierul Călin Popescu Tăriceanu le-a cerut miniştrilor să pregătească actele normative pentru punerea în practică a măsurilor din planul anticriză, astfel încât acestea să fie discutate în şedinţa Executivului din această săptămână, şi să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2009. Măsurile anticriză au fost prezentate şi susţinute, şi de liderul judeţean PNL Ioan Turc: „Guvernul intenţionează să pună în aplicare un plan anticriză de 10 miliarde de euro, prin care să sprijine companiile aflate în dificultăţi financiare, şi să determine crearea şi păstrarea locurilor de muncă. Pentru aceasta, executivul vrea să ofere 1.000 de euro pentru fiecare loc de muncă creat, dacă societăţile comerciale vor angaja persoane care se află în şomaj de peste trei luni. De asemenea, CAS-ul ar putea fi redus cu 10%, dividendele firmelor investite în alte afaceri să nu fie impozitate, iar cei care îşi achită la timp taxele să primească un bonus de 5%. Capitalul CEC va fi suplimentat cu 250 de milioane de euro în scopul finanţării IMM-urilor şi investiţiilor în agricultură”, a declarat Ioan Turc, candidatul PNL pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 1.

Tot în cadrul întâlnirii cu mass-media, Ioan Turc a salutat decizia sindicatelor din educaţie de a renunţa la greva generală, şi a anunţat că PNL promite o dublare a salariilor profesorilor în următorul ciclu electoral.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]