Ioan Turc: Îi aşteptăm pe bistriţeni să ni se alăture în campania de curăţenie, vineri, de la 14.30

          Primarul municipiului Bistriţa, Ioan Turc, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că peste 500 de angajaţi ai Primăriei Bistriţa vor participa vineri, de la ora 14.30, la o amplă acţiune de curăţenie. „Încercăm prin puterea exemplului să statuăm modele de bună practică, o nouă stare de spirit pentru oraşul nostru care cere implicare, responsabilitate, simţ civic. Apreciez iniţiativa tânărului bistriţean Vlad Grigoraş care a mobilizat deja de două ori comunitatea pentru ecologizarea malurilor râului. Este un model pe care trebuie să-l cultivăm în măsura în care ne dorim să trăim într-un oraş civilizat”, a declarat primarul Turc.

          Primarul municipiului i-a rugat pe bistriţeni să se alăture acestei campanii. „Văd această acţiune a Primăriei Bistriţa în solidar cu bistriţenii. Este esenţa reuşitei. Nu putem privi nepăsători. Indiferent cât de performante ar fi serviciile de salubrizare, de modul în care avem grijă de oraş, inclusiv de aceste campanii depinde aspectul oraşului nostru”, a mai spus Ioan Turc.

          Acesta a precizat că Primăria Bistriţa se bucură de sprijin logistic, adică transportul deşeurilor, urmând să asigure saci, mănuşi, măşti  etc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5