Ioan Turc: Mitingul PSD e pentru Dragnea şi încă vreo 100 de şmecheri

         Liderul PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, susţine că mitingul pe care-l organizează PSD, în 9 iunie, la Bucureşti, are doar rolul de a-l apăra pe preşedintele Liviu Dragnea şi încă „vreo 100 de şmecheri” care sunt suspectaţi de acte de corupţie.

         „Am auzit ieri că domnul Dragnea, într-o încercare atât de penibilă de a motiva mitingul pe care PSD îl pregăteşte. Spune domnul Dragnea că ar fi împotriva abuzurilor din justiţie şi împotriva ascultării telefoanelor. Domnule Dragnea, vă rog prezentaţi-mi un singur om din mulţimea de bieţi oameni pe care vasalii dumneavoastră îi duc la Bucureşti la comandă politică, care a fost anchetat vreodată pentru fapte de corupţie sau al cărui telefon a fost ascultat. Asupra oamenilor vulnerabili, care reprezintă 99% dintrei cei pe care structurile teritoriale PSD îi duc în Capitală – asistaţi sociali, simpli funcţionari, simpli membri de partid – nu planează niciun fel de suspiciune că ar fi furat această ţară ca să facă obiectul cercetării de către DNA”, a declarat Turc.

         Preşedintele PNL B-N l-a interpelat şi pe preşedintele PSD B-N, Radu Moldovan, solicitându-i să-i prezinte un singur nume cercetat de către DNA pentru fapte de corupţie din categoria celor 99% care reprezintă grosul absolut al celor care vor participa la miting. „Domnul Radu Moldovan spunea, în urmă cu mult timp, că sunt mii de mandate de ascultare în judeţul Bistriţa-Năsăud. Aştept un nume. Vă asigur că niciunul dintre bieţii oameni căraţi la Bucureşti de către PSD nu a avut şi nu va avea vreodată probleme cu DNA şi nu i-a fost ascultat telefonul şi nu-i va fi ascultat niciodată. PSD duce la Bucureşti o mulţime de oameni care să-l apere pe Dragnea şi încă vreo 100 de şmecheri asupra cărora fie planează suspiciuni de corpţie, fie sunt în diferite faze ale unor procese penale, fie unii au fost deja condamnaţi în primă instanţă, şi care, în condiţiile în care modificările aduse pe legile justiţiei intră în vigoare, vor scăpa”, a mai spus Ioan Turc.

 

 

 

       

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]