Ioan Turc, pe Aleea Basmului: Locatarii blocului din imediata vecinătate a Spitalului Județean trăiesc aici în condiții inacceptabile

În întâlnirile pe care le am cu cetățenii Bistriței, am ajuns și pe Aleea Basmului. Locatarii blocului din imediata vecinătate a Spitalului Județean trăiesc aici în condiții inacceptabile, cu o mizerie cruntă pe care le-o oferă curtea instituției, un adevărat focar de infecție! În zonă au apărut și mulți șobolani, iar Aleea Basmului a ajuns să fie numită și Aleea Pisicilor, oamenii mizând pe micile feline pentru capturarea rozătoarelor ce pot transmite boli infecțioase.

Am fost invitat de un locatar pentru a face fotografii din apartamentul dânsului, priveliștea fiind elocventă pentru indolența celor care ar trebui să păstreze curățenia și igiena în arealul unui spital județean.

După alegeri, vom identifica toate perimetrele insalubre și focarele de infecție din municipiu, iar, până la sfârșitul anului, vom face curățenie, firma de salubrizare Supercom urmând a fi pusă la treabă cu adevărat. În fond, multe inconveniente de acest gen nu ar exista dacă fiecare instituție și-ar face ordine în incinta proprie, fiind și acesta un aspect al mult clamatei competențe manageriale.

Și la Bistrița #SePoate!

Articol electoral comandat de Partidul Naţional Liberal  – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – WWW.RASUNETUL.RO, CUI mandatar financiar 21200012

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5