Ioan Turc: Vom constitui majorități cu aliatul USR PLUS, dar intenționăm să negociem și cu PMP și Partidul Verde!

Am participat astăzi, la București, la ședința Biroului Politic Național al Partidului Național Liberal, în cadrul căreia au fost analizate rezultatele obținute în alegerile locale.

La propunerea președintelui PNL, Ludovic Orban, a fost luată în unanimitate decizia de a nu se face la nivel local niciun fel de alianță cu PSD.

În ceea ce privește județul Bistrița-Năsăud, vom constitui majorități cu aliatul USR PLUS, dar intenționăm să negociem și cu PMP și Partidul Verde, plecând de la premisa că și aceste formațiuni își doresc, alături de liberali, o schimbare totală a felului în care se face administrație publică.

 

Comentarii

02/10/20 11:18
cititor

Stimate domn, " negociati " cu toti... ca prin ei si datorita lor ati iesit voi PNL-ul la putere . Nu uitati ca " pita calda in imprumut se da " , nu va bateti cu caramida-n " oua " ca o sa va doara si pricepeti ca fara ei, erati o nulitate .
De fapt, in plan local, conteaza calitatea OMULUI nicidecum calitatea politicului de care acesta aparine si cine a ales pe cineva ca el apartine unui anume partid, atunci cu siguranta ca , A ALES FOARTE PROST !
Eu de exemplu sunt adeptul politici generale sociale - de stanga, DAR V-AM ALES PE DVS CA OM, CA PERSOANA ( sau pe persoana fizica-vorba lui Vanghele de Bucuresti ), stiind ce scoala aveti, ce calificare, expertiza si experienta administrativa si manageriala aveti , nicidecum ca sunteti PNL-ist , sau lider al acestei idei plotice .

04/10/20 11:10
cititor

Stati linistiti ca o sa dea dracu intre cei de dreapta cat de curand, ptr ca "Hastagurile " nu au idei de dreapta si toate ideile lor apartin de fapt tineretului, satul si de stanga si de dreapta invechita din aceasta tzara si vor o nou " revolutie " ECONOMICA, politica si sociala , o forma de organizare sociala de tip nou , modern... , fara corupti, fara smardoi, fara baroni si penali... in domeniile publice .
Usor... usor... aceasta formatiune politica, se va dezvolta ... si la putere in aceasta tzara va veni UN TINERET PUTERNIC, VIABIL PSIHIC SI FIZIC ... CU IDEI NOI... DE CU O TOTUL ALTA COLORATURA DECAT CEEA CE A EXISTAT PANA ACUM IN ROMANIA .
LE DORESC SUCCES , astfel incat pe toti fli.os.to.rogii sa-i trimita " acasa" , sa-si vada de pensie, de nepoti si de pastile , sa desfiintzeze aceasta dispozitie legala tampita a " cumulului de salarii cu pensia " ... ( indiferent ca-s la privat ori in sector public ) si creerea unei deschideri largi, pentru LOCURI DE MUNCA TINERETULUI VIABIL FIZIC SI PSIHIC , care sa munceasca pana le sare jar, foc si para din c*r, nu sa stea puturosi prin baruri si discoteci ...
Tara asta nu poate progresa cu " fosile " ( sa ma scuzati ca si io-s tot asa... dar am minte progresista, la care inca n-am umblat ... Sic...sic... ) !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5