Ioan Turc:,,Sunt onorat că Alexandru Misiuga m-a considerat prietenul Domniei Sale”

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Ioan Turc a ales ca, în cadrul întâlnirii cu mass-media, să aducă un ultim omagiu celui care a fost Alexandru Misiuga.

,,A fost o personalitate ieşită din tipare (…) Alexandru Misiuga a intrat în memoria colectivă a bistriţenilor, a fost o valoare de patrimoniu naţional. Am vorbit şi cu viceprimarul Florin Găurean şi vom începe demersurile pentru ca o stradă din municipiul Bistriţa să poarte numele lui Alexandru Misiuga (…) Sunt onorat că Alexandru Misiuga m-a considerat prietenul Domniei Sale”, a declarat Ioan Turc.

Comentarii

21/02/09 10:02
VizitatorGheorg...

Cred ca niciodata nu ma voi obisnui cu gandul ca maestrul, si prietenul meu Al. Misiuga ne-a parasit. El a facut prea mult pentru mine, pentru noi, ca sa-l credem in stare a ne parasi. ,,Un ultim omagiu" nu i se potriveste Fiecare din clipele de viata ce le mai am, vor fi daruite unui perpetum omagiu domnului Al. Misiuga. Astazi, la despartirea fizica, florile orasului sau, albe sau rosii, n-au mai poposit pe masa lui de scris, ci s-au impletit in cununi mortuare. Am fost unul dintre nevrednicii sai ucenici, care s-au adapat din preaplinul intelepciunii sale. Sunt sigur, ca nu meritul meu, ci generozitatea sa m-a gazduit in cuprinsul rubricii sale din Rasunetul. La recomandarea domniei sale, am mai urcat o treapta. Ma inclin in fata celor pe care i-a indrumat, alaturi de care m-am facut cunoscut si care vor continua sa perpetueze Cuiul lui Pepelea. Va fi omagiu nostru, cel mai sincer.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]