Ionuţ Simionca: Bistrița are nevoie de soluții rapide pentru decongestionarea traficului! Trenul urban, una dintre soluţii

Bistrița are nevoie de soluții rapide pentru decongestionarea traficului.
Trenul urban este o soluție modernă și rapidă care poate fi implementată pe infrastructura existentă de cale ferată, într-o perioadă foarte scurtă de timp, maxim un an și costurile administrației municipale de implementare sunt ZERO!
Trenul urban, extinderea liniei verzi și parcările de tip “park & ride” din afara orașului vor ține în afara Bistriței peste 2000 de mașini zilnic.

Comandat: Partidul Miscarea Populară-Filiala Bistrita Nasaud, CUI: 21200020, Executat de SC Rasunetul Media SRL, www.rasunetul.ro

Comentarii

23/09/20 10:09
Bistritean

Nu-i rea ideia ca TRENUL CFR BISTRITA - BIATRITA BARGAULUI SI SARATEL , sa se transforme in " tren urban " si sa opreasca la absolut toate intretaierile cu strazile, drumurile si soselele, acolo avand statzie de tip " autobuz local " , din Saratel si pana-n Bistrita Bargaului, cel putin din 2 in 2 ore , 24 din 24... ( sau ma rog, noaptea ceva mai rar ... ) .
Eu stau in Unirea si pe langa mine trec trenurile de Bargau si vad cum vesnic, patruleaza aceleasi vagoane cu 2-3 calatori in ele si care... functioneaza aiurea, bine-ntele pe banii publici . Daca ar avea regim de metrou aerian, de " tren urban " sau ma rog de " autobuz " ... cu siguranta ar fi foarte multi calatori care ar prefera acest mijloc de transport si traficul auto din municipiu s-ar descongestiona considerabil , mai ales ca linia ferata, este relativ aproapiata oricarei destinatii din municipiu si cartiere ori " localitati componente " cum le place edililor sa le numeasca si care pe vremea " mitraliatului " , se numeau cartiere .
DACA SE VREA SI EXISTA VOINTA POLITICA, SE POATE !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5