Ionuț Simionca despre Suleiman Magnificul şi familia tradiţională

” Eu cred că Liviu Dragnea rămâne pe postul de Suleiman Magnificul al PSD și pun pariu că ședința CEx va valida un puci eșuat. Din punctul meu de vedere, nu există nicio diferență dintre puciști și cei care îl susține pe Dragnea. Toți pesediștii sunt la fel, pentru că așa-zișii denunțători ai lui Dragnea, nu pot fi cosiderați eroi ai luptei anti corupție. Până acum au tăcut chitic, au preferat să își țină gura și să se supună direcției ordonate de sultanul din Teleorman”, a spus Ionuț Simionca, deputat PMP.
” Dragnea știe să joace și, o să vedeți cum, promisiunile făcute azi-noapte, astăzi până la ora CEx-ului, au liniștit apele în partid. Am informații că s-au promis foarte multe funcții, au fost distribuite resurse, un minister la un prieten, altul la un adversar declarat și tot așa. Va fi bine pentru Dragnea”, completează Simionca.
Şeful PMP Bistrița-Năsăud crede că opoziția are nevoie de o strategie: ” Trebuie, în regim de urgență, dărâmat Guvernul Dăncilă și înlocuirea lui cu un Executiv responsabil și, care să gestioneze tehnocrat România până în 2020. De asemenea, este obligatorie, trimiterea PSD în opoziție și eliminarea tutiror căilor sau posibilităților prin care pesediștii consumă bani de la bugetul de stat în apărarea propriilor interese”.
În alt registru, președintele PMP Bistrița-Năsăud, deputatul Ionuț Simionca, a că va fi un susținător al familiei tradiționale.”Consider că națiunea română își fundamentează existența pe trei mari piloni: familia tradițională, școala și Biserica. Am mai spus aceasta de la tribuna Parlamentului. Noi vom susține modificarea constituțională și, această modificare de care vorbim, nu va afecta sub nicio formă drepturile de care se bucură cetățenii români care fac parte dintr-o minoritate sexuală. România rămâne, în continuare, o țară în care se promovează toleranța fața de toate minoritățiile, fie ele etnice, religioase sau sexuale” , spune Simionca.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]