Jandarm rănit ușor, la Ghinda. Focuri de avertisment pentru un tânăr recalcitrant

Înainte de Sluja Învierii, sâmbătă, la ora 22.29, Poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că, în cartierul Ghinda din municipiul Bistrița, un grup de persoane tulbură ordinea și liniștea publică.

„La fața locului a intervenit o patrula mixtă, formată dintr-un polițist și un jandarm. Aceștia au depistat mai multe persoane care tulburau ordinea și liniștea publică, iar în momentul în care patrula le-a solicitat să înceteze și să se legitimeze, au refuzat. Una dintre acestea a devenit recalcitrantă, a început să amenințe și să manifeste acte de violență, în urma cărora jandarmul a fost rănit ușor. Polițistul l-a somat să înceteze, iar pentru că nu s-a supus somațiilor, acesta a tras mai multe focuri de avertisment. A fost prins ulterior de către polițiștii de investigații criminale și identificat ca fiind un bărbat de 26 de ani, din Bistrița”, se arată în comunicatul remis redacţiei.

Având în vedere cele întâmplate, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița, instituție competentă conform prevederilor legale în vigoare să efectueze cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

 

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]