Jandarmii montani recomandă celor care vor să ajungă până la pârtia din Valea Blaznei să aibă autoturismele dotate corespunzător

Jandarmii montani din Rodna şi Piatra Fîntînele se află zilnic în zonele turistice vizitate de turişti mai ales în această perioadă.
Sâmbătă, 02 februarie a.c., jandarmii montani din Rodna s-au aflat la Valea Blaznei unde au asigurat măsurile de ordine publică în zona pârtiei amenajate la 1.500 m altitudine. Din păcate drumul până la pârtie a fost imposibil de parcurs pentru autoturismele care se îndreptau înspre zona de agrement, din cauza lipsei echipamentelor corespunzătoare (lanţuri antiderapante).
Ca urmare jandarmii montani recomandă tuturor celor care vor să ajungă până la pârtia din Valea Blaznei să aibă autoturismele dotate corespunzător anotimpului rece, pentru a nu fi nevoţi să se întoarcă din drum.

În cazul unor probleme întâmpinate în spaţiul montan, turiştii sunt sfătuiţi să solicite sprijinul jandarmilor montani, sunând la Numărul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, specificând următoarele informaţii: datele de identificare ale persoanei care anunţă, ce s-a întâmplat, câte persoane au nevoie de ajutor, unde sunt persoanele aflate în dificultate şi când anume s-a produs accidentul.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]