Jocul Picnic Cuvant a ajuns rapid printre preferintele bistritenilor

Un nou joc de tip chestionar capata popularitate in randul bistritenilor. Acesta se numeste "Picnic Cuvant" si atrage prin faptul ca testeaza abilitatile creative si lingvistice ale fiecarui jucator.

Noutatea din cadrul jocului Picnic Cuvant

Acest joc este accesibil atat pentru persoanele care folosesc sistemul de operare iOS, cat si pentru cele care utilizeaza Android, fiind disponibil in Apple Store si Google Play. Din perspectiva resurselor necesare pentru rularea jocului, acestea nu sunt unele care limiteaza paleta jucatorilor, ci din contra.

Intr-o lume dominata de jocuri complexe, care presupun nu doar costuri importante de achizitie ci si dispozitive performante pe care sa fie lansate, jocul Picnic Cuvant poate fi descarcat in mod gratuit, fara sa existe restrictii in accesarea nivelurilor superioare.

La o simpla cautare raspunsuri dupa cuvant, fiecare jucator poate gasi in cel mai scurt timp cuvantul aferent nivelului de joc la care a ajuns, astfel ca nu exista riscul sa va blocati la un anumit nivel.

Dificultatea creste de la nivel la nivel, astfel ca jucatorul este stimulat in mod constant sa isi continue parcursul. Pentru cei care abia se initiaza in lumea interactiva a jocului Picnic Cuvant, grupurile de litere sunt alcatuite dintr-un numar limitat de litere, precum 3 sau 4. Totusi, in momentul in care se avanseaza destul de mult, de exemplu pana la nivelul 32 – grupul de litere ajunge sa fie format si din 6 – 7 litere.

Fiind un joc cu o puternica valenta educationala, parintii nu se vor ingrijora in privinta continutului sau tematicii jocului, ceea ce inseamna ca le vor oferi acestora libertatea de a avansa cat mai mult in joc, mai ales ca micutii isi vor dezvolta semnificativ vocabularul pe parcursul jocului.

Stimuleaza socializarea intre toate grupurile de varsta, caci persoanele aflate in impas sunt impulsionate sa caute raspunsuri Picnic Cuvant fie pe site-urile speciale din mediul online, fie in randul prietenilor sau cunostintelor. Astfel, se nasc adevarate dezbateri pozitive printre prieteni si colegi, cu scopul de a afla toate combinatiile de cuvinte care permit accesul la nivelul urmator.

Jocul isi mentine participanii conectati la sarcini prin oferirea bonusurilor zilnice de performanta, dar si prin numarul vast de niveluri. Dupa parcurgerea celor 500 de niveluri, jucatorii se vor putea mandri cu un vocabular vizibil imbogatit, aspect care ii va ajuta si in viata de zi cu zi.

Descrierea jocului Picnic Cuvant

Noul joc disponibil in Apple Store si Google Play este impartit pe niveluri de dificultate. Scenariul pune la dispozitia jucatorilor grupuri formate din cel putin 3 litere, cu ajutorul carora acestia trebuie sa realizeze toate combinatiile posibile de cuvinte. Acesta este regula pentru a avea acces la urmatorul nivel. Avand in vedere faptul ca un grup de 5 + litere poate oferi o paleta larga de noi cuvinte formate, site-urile cu raspunsuri pentru jocul Picnic Cuvant au devenit din ce in ce mai solicitate. Pentru a raspunde necesitatilor bistritenilor pasionati de jocul cuvintelor, platforma picnic-cuvant.ro vine in sprijinul oamenilor cu raspunsuri care impiedica blocajul participantului la un anumit nivel.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]