Joi, trafic deviat pe Bulevardul Republicii

Primăria municipiului Bistriţa aduce la cunoştinţa cetăţenilor faptul că în data de 9 februarie 2017, între orele 9 – 12, vor avea loc intervenții la arborii din fața imobilului nr. 14 de pe Bulevardul Republicii, astfel încât, traficul rutier de pe sensul de deplasare dinspre Colegiul Național „Liviu Rebreanu” spre strada Gării va fi deviat pe ruta Bl. Republicii - str. Zimbrului – Bl. Decebal – str. Gării. În acest interval autovehiculele care asigură transportul regulat de persoane nu vor opri în stația din fața Colegiului Național „Liviu Rebreanu” asfel încât călătorii vor putea coborî în stația din fața Policlinicii.
Rugăm participanţii la trafic şi riveranii să dea dovadă de înţelegere şi să folosească trasee alternative.

Director Executiv
Ioan Crețiu

test2

Comentarii

08/02/17 17:22
Balan Marius- i...

Atata timp cat la conducerea Primariei se afla O. Cretu, administratia incalca cu buna stiinta legea 24 a SPATIILOR VERZI. Dupa ce de cativa ani, TEII de aliniament au fost ciuntiti, si in acest an continua batjocorirea lor. Se va crea astfel o bresa in coronamentul stradal si din punct de vedere peisagistic arata ca dracu. Voi sesiza din nou GARDA de MEDIU si APM-ul care trebuie sa intervina avand legea de partea copacilor.

08/02/17 18:21
Balan Marius- i...

Retractez ceea ce am scris in primul comentariu, pt. ca am fost informat gresit. Am plecat in aceasta seara la imobilul de pe bulevard si la nr 14 exista doi frumosi MOLIZI pe domeniul PRIVAT.Oamenii s-au plictisit de ei si au facut cerere de taiere. Din nou administratia nu comunica exact cu presa si cetatenii ce face, si alerteaza doar conducatorii auto.GATA !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]