Joi va fi stabilită, prin tragere la sorţi, ordinea pe buletinele de vot pentru partidele parlamentare

Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr.6 Bistriţa-Năsăud

Municipiul Bistriţa, Piaţa Petru Rareş, nr. 1, Sala de audienţe, camera nr.6

Tel.: 0263/235.798; 0785/200.051;0785/200.052

Fax: 0263/235.702

E-mail: [email protected]

Nr.303 din 05.05.2016

 

 

COMUNICAT

 

În conformitate cu art.58 alin.12din Legea nr.115/2015 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, pentru modificarea Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001, precum şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali,  aducem la cunoştinţa partidelor politice, alianţelor poltice, alianţelor electorale şi organizaţiilor cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale că la data de 05.05.2016, orele 15.00 , va avea loc la sediul Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr.6 Bistriţa-Năsăud din municipiul Bistriţa, Piaţa Petru Rareş, nr. 1, Sala de audienţe, camera nr.6, tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot, care cuprind liste de candidaţi pentru consilieri judeţeni şi consilieri locali, depuse de  către partidele politice, alianţelor poltice, alianţelor electorale şi organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care au grup parlamentar, respectiv alianţe politice şi alianţe electorale care conţin cel puţin un partid politic, ori o organizaţie a cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale parlamentare.

Ordinea stabilită va fi valabilă şi în cazul buletinului de vot pentru alegerea primarului.

 

        

 

PREȘEDINTE,

PETRIȘOR ALEXANDRU DORIN

 

Comentarii

05/05/16 10:41
Vizitator

Coincidenta sau nu, tragerea la sorti a ordinii pe buletinele de vot are loc in
Joia Luminată, cand orice muncă gospodărească e strict interzisă. Aşadar, in Joia Verde cum se mai numeste, nu se fac munci precum spălat, cusut, călcat şi alte astfel de activităţi. "Înţepatul", denumirea populară a cusutului face ca blestemele să ajungă pe capul celeia care a îndrăznit să o facă în Joia Verde.
Ţăranii trebuie să ia şi ei o pauză de la munca pământului, altfel riscă să se confrunte tot anul cu secetă şi roade puţine.
Prin urmae, Joia din Săptămâna Luminată mai e numită şi Joia Verde, este o zi în care se cinstesc holdele, grădinile şi grânele. Cine munceşte în această zi aduce asupra casei nenorocul, seceta şi dăunătorii în livezi.
Este adevarat ca nu se spune nimic despre interzicerea tragerii la sorti. Sa fie cu noroc!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5