Josenii Bârgăului, prima comună care a finalizat lucrările de cadastrare gratuită a terenurilor!

Nu mai puţin de 293 de imobile au fost  înscrise în Cartea Funciară în comuna Josenii Bârgăului prin Programul Național de Carte Funciară și Cadastru.

„Comuna Josenii Bârgăului și comuna Miceştii de Câmpie sunt primele comune în care s-au finalizat lucrările de cadastru prin intermediul PNCCF contractate în 2016. A fost un proiect foarte important și greu de îndeplinit, dar prin concursul mai multor factori -  primărie, proprietari și firmă de cadastru -  a ajuns la final cu succes. Felicitări domnului primar Nicolae Vrîncean și echipei sale de la Primăria Josenii Bârgăului, expertului topograf Ovidiu Bruj și Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Bistrița-Năsăud”, transmite preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

Potrivit acestuia, „pentru dezvoltarea oricărei comunități, lucrările de cadastru și carte funciară sunt elemente de bază”. În momentul de față sunt în derulare 43 de contracte la nivelul întregului județ dintre care 18 trebuie să se încheie până la finalul lunii noiembrie.

 

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]