Jucătoarea spaniolă Almudena Rodriguez Rodriguez va juca pentru CSM Bistriţa!

Interul dreapta de mâna stângă Almudena Rodriguez Rodriguez va evolua începând cu sezonul următor pentru CSM Bistriţa, anunţă staff-ul clubuluim pe pagina de facebook.

Născută în Las Palmas, Spania, în 1993, aceasta ţi-a dedicat cariera până în prezent unei singure echipe, Rocasa Gran Canaria, pentru care evolueaăa din anul 2013 la nivel de seniori. 
Internaţională la toate categoriile de vârstă, cu peste 10 prezenţe în echipa de senioare a Spaniei, Almudena a fost desemnată în sezonul 2015/2016 cel mai bun inter dreapta din Liga Loterias Bm feminino (prima ligă a Spaniei).

Alături de Rocasa Gran Canaria şi-a trecut în palmares, în sezonul 2013-2014, locul al 2-lea în Liga spaniolă, dar şi medalii de argint în Super Cupa Spaniei şi Cupa Spaniei. 
La Campionatul Mondial Universitar din anul 2014 a ocupat locul al 5-lea cu naţionala ţării sale.

In sezonul 2016-2017 a participat în EHF Challenge Cup, competiţie în care a marcat 38 de goluri. Cu 454 de goluri marcate în 104 partide jucate în Liga Loterias, dintre care 132 în cele 21 de partide jucate in acest sezon, Almudena şi-a trecut in palmares şi ediţia din acest an a Copei de la Reina.

„Am auzit multe lucruri bune despre antrenorul Horaţiu Paşca, Bistriţa şi Liga Naţională din România! Mă bucur că va fi o foarte bună oportunitate pentru mine de a progresa ca jucător. Aştept cu nerăbdare să am primul contact cu suporterii bistriţeni, să joc, dar mai ales să câştigăm meciuri alaturi de CSM Bistriţa!", a declarat Almudena Rodriguez Rodriguez pentru pagina oficială de facebook a CSM Bistriţa-

 

 

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]