Judeţul Bistrița-Năsăud, promovat la Târgul de Turism al României de la Romexpo

În perioada 16 – 19 februarie 2017, se va desfășura la Romexpo ediția de primăvară a Târgului de Turism al României 2017. Județul Bistrița-Năsăud va fi prezent cu un stand de promovare a oportunităților pe care le oferă aceste ținuturi, inclusiv cu artiști care vor susține momente artistice.

În cadrul emisiunii Impact de la AS TV, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a anunțat că va participa la momentele inaugurale, invitându-i pe bistrițenii din București să viziteze standul de prezentare al judeţului.  Preşedintele Moldovan a mulţumit Camerei de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud pentru că a facilitat participarea judeţului la acest târg.

„Am fost invitaţi de către Ministerul Turismului. Am rugat Centrul Judeţean pentru Cultură, şi vom avea pentru momentele oficiale de la standul judeţului patru perechi de dansatori, cu 4-5 instrumentişti, care va face un minispectacol. Sunt doi colegi de la Consiliul Judeţean, care vor da informaţii, pliante, va fi directorul ADI Turism. Joi şi vineri, la manifestările oficiale voi fi prezent şi eu. E o prezentare generală a judeţului şi a posibilităţilor, nu mergem să facem prezentări pentru agenţii economici.  Bănuiesc că operatorii din turism, hotelierii, vor fi prezenţi ei cu standurile lor. Pentru prima dată vom fi cu un stand al nostru, vom fi la Târgul de la Berlin, la Târgul de la Paris, suntem parteneri ai Ministerului Turismului, care ne oferă aceste facilităţi. Noi încercăm să prezentăm judeţul şi oportunităţile pe care le oferă la nivel macro”, a declarat Radu Moldovan, în emisiunea de la AS TV.

Astfel, judeţul Bistriţa-Năsăud va fi reprezentat de ADI Turism în Bistriţa-Năsăud, Consiliul Judeţean, CCI BN, Primăria Bistriţa şi Asociaţia Turist în Bistriţa-Năsăud, prin preşedintele Emil Radu Moldovan, viceprimarul Bistriței, Cristian Niculae, Răzvan Cerceja, Gabi Onul (Năsăud), Virginia Linul.  

Agenții de turism, tour-operatori, organizații și asociații de turism naționale, regionale și internaționale, ghizi de turism, jurnaliști și bloggeri de turism, artiști și fotografi vor fi prezenți la Târgul de Turism al României 2017. Expozanții își vor promova ofertele și serviciile, animând cele șase pavilioane.  Vizitatorii vor avea acces la sute de oferte speciale pentru turism cultural, rural sau de business, turism de tratament, turism de aventură, sejururi, croaziere sau vacanțe în destinații exotice.

Pe o suprafață de 14 mii de metri pătrați își vor expune companii din Albania, Bulgaria, Croația, Egipt, Grecia, Israel, Italia, Moldova, Palestina, Polonia, România, Serbia, Spania, Turcia și Ungaria. Anul acesta, Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a RomânieiANAT – Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România, OPTBR – Organizația Patronală a Turismului Balnear din România, FPTR – Federația Patronatelor din Turismul Românesc, Antrec Romania – Asociația Națională de Turism Rural Ecologic și Cultural.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5