Juniorii Under 17 de la Progresul Năsăud, campioni judeţeni! De Ispas, susţineţi-i în meciul cu echipa campioană a Sălajului!

Juniorii U-17 de la Progresul Năsăud sunt campioni judeţeni şi vor juca în etapa zonală cu echipa campioană a judeţului Sălaj. În ultima etapă, juniorii năsăudeni au terminat la egalitate, 3-3, cu A.S. F.C. Real Teaca.  Primul meci din etapa interjudeţeană este programat joi, 6 iunie, de Ispas, astfel că năsăudenii, dar şi toţi iubitorii fotbalului din Ţata Năsăudului sunt aşteptaţi să-i susţină pe juniorii năsăudeni.

         „Fiind o zi de mare sărbătoare, sperăm să avem cât mai mulţi susţinători pe stadionul din Năsăud. Încă nu a fost stabilită de FRF ora începerii partidei, dar vom anunţa din timp. Avem jucători preponderent din Năsăud, dar şi din Rebrişoara, Năsăud, Ilva Mică, Salva. Îi felicit pentru această performanţă, obţinută în condiţii destul de grele, dacă ne referim la susţinerea fotbalului la acest nivel”, ne-a declarat antrenorul Andrei Nagy.

         De altfel, Primăria Năsăud oferă stadionul, pentru antrenament şi partide, dar părinţii rămân principalii „finanţatori”, o implicare deosebită având-o Cristina Oltean.

         Dacă echipa va reuşi să treacă de campioana Sălajului, va juca într-un turneu semifinal cu mai multe judeţe, iar de aici e deschis drumul spre finală.

         „Campionii, campionii, Ole...Ole...Ole...! Felicitări băieți! portari: Claudiu Contrra, Purece Mihai; Apărători: Mihai OrdaceFlorin CelsieRăzvan Granciu, Cotiga Ionuţ, AkosCsillag, Lakatos Saul, Lakatos David, Nicu Păvăloaie; Mijlocași : Oltean Cristi, Tiron Raul Tiron, Luşcan Robert, Luis Dunca, Lupşan Bogdan, Ban Denis, Marian Alex, Baba, Ionuț Grozav; Atacanţi: Radu GhiocOvidiu RizelSeby VartolomeiIonuţ Năşcuţiu. Gladiatorii din Ilva rup plasele a 2-a etapă la rând si cand centrează Miţă Ordace iese direct echipa campioana, "reeditare de la Reghin". Sperăm să reprezentăm județul cu mândrie la etapa zonală! Ne aşteptăm căpitanul în teren!”, a scris, pe pagina de facebook, antrenorul Andrei Nagy.


Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5