Jurnal preelectoral. Stelian Dolha, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS, întâlnire cu locuitorii comunei Ilva Mare

Ilva Mare poate fi privită ca o comună cu un puternic potențial de dezvoltare agroturistică, dacă drumul de la Măgura la Ilva Mică va fi amenajat.

Acesta este, de altfel, și mesajul pe care membrii comunității mi l-au transmis de curând, încrezători și dornici de o schimbare care să le aducă îmbunătățirea traiului zilnic și dezvoltarea zonei în care trăiesc împreună cu cei dragi.

Am încredere că o viziune și un suflu nou poate fi adus la Ilva Mare prin candidatul pe care îl susțin, Stelian Octavian Cicșa, un tânăr cu o viziune îndrăzneață, deschis spre comunicarea cu oamenii locului, sârguincios și totodată creativ, dornic să actualizeze conform standardelor europene nu doar dotările tehnologice ale primăriei, dar și proiectele pe care și-a propus să le implementeze în zonă.

Dintre nevoile imediate ale celor din Ilva Mare, un loc important îl ocupă amenajarea și modernizarea drumurilor lăturalnice și de deal care necesită, cât mai curând posibil, pietruirea.

M-am angajat ca, împreună cu guvernul liberal al României, în calitate de Președinte al Consiliului județean Bistrița-Năsăud, să fac asta pentru acești oameni minunați, care, de altfel, m-au primit cu căldură și m-au asigurat de sprijinul lor raportat la votul de încredere de care am nevoie în data de 27 septembrie.

Împreună, uniți pentru schimbare, vom reuși să punem în valoare și această zonă!

 

Stelian Dolha,

candidatul Alianţei PNL-USR-PLUS pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5