KFC Bistriţa trebuia să fie inaugurat săptămâna aceasta. Mesajul pentru bistriţeni

KFC, cel mai popular lanț de restaurante din lume specializat în produse din carne de pui, aniversează 20 de ani de la intrarea pe piața din România. KFC și-a extins lanțul de restaurante la nivel naţional, ajungând la peste 60 de unități.
În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network cu restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov.
La B1 Shopping Bistriţa s-a ridicat primul KFC. Lucrările sunt spre final. La deschiderea mall-ului managerul acestuia declara că în februarie va fi deschis KFC-ul. Sursele noastre spun că pe 15 februarie trebuia să fie deschiderea, însă nu se ştie nici dacă luna martie ne va găsi cu restaurantul deschis.
Cotidianul nostru a contactat echipa KFC iar răspunsul a fost următorul: “Iți mulțumim pentru mesaj și interes! Momentan nu avem o dată exactă pentru deschidere, dar urmărește-ne în continuare pe pagina de Facebook și te vom ține la curent cu toate noile noastre locații. O zi frumoasă iți dorim! Echipa KFC România”.
Între timp a fost creată pagina de facebook KFC Bistrita, pe care stă scris: “Facem lista de ordine pentru deschiderea KFC Bistrita. Bonurile de ordine se transmit prin e-mail. Cei care o sa stea la coada in ziua deschiderii fără bon de ordine nu o sa primească aripioare picante”. La întrebarea unui cititor “Cand se deschide “ raspunsul KFC Bistrita a fost “Acuma asteptam sa mai creasca puii. Au aripioarele mici si nu e ok. Va anunțam noi”.
Asteptam cu nerabdare.

Comentarii

16/02/18 19:50
Vex

Mie mi se pare ca suna a misto raspunsul lor. Am intrat si eu pe pagina lor si chiar mentioneaza o pagina destinata glumelor. Nu mi se pare o pagina oficiala a unei firme care sa isi asume responsabilitatea pentru ceea ce scriu

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]