La Bistriţa, moment de reculegere în memoria celor două culturiste, mamă și fiică, participante la Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness, ce şi-au pierdut viaţa în accident

Două culturiste, Branislava Jovanović (48 ani) şi Milica Beslač (16 ani), din Serbia, şi-au pierdut viaţa în urma unui tragic accident în drum spre casă în oraşul Kovačica. Multiplă campioană naţională a ţării sale şi a Balcanilor, Branislava Jovanović a fost una dintre cele mai bune culturiste din Serbia, multiplă campioană naţională a ţării sale şi a Balcanilor, la Campionatul din Bistriţa ocupând locul 4. Fiica ei, Milica Beslač era cea mai mare speranţă a culturismului sârb, campioana Balcanilor, iar cu două săptămâni înainte de tragedie a câştigat trofeul naţional din Serbia. Maşina era condusă de tatăl acesteia, aflat în stare gravă la spital.
La propunerea preşedintelui Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, a fost păstrat un moment de reculegere în memoria celor două sportive, mamă şi fiică, decedate în Serbia, la întoarcerea de la campionatul mondial din Bistriţa. „Ţinând cont că, din păcate, pe lângă toatre lucrurile bune am avut şi un incident mai puţin plăcut, acel accident nefericit care s-a produs undeva în zona Voivodina, din Serbia, în urma deplasării de la campionatele mondiale a unor sportivi din Serbia, v-aş ruga să începem, ca gest de respect şi un ultim omagiu, cu un moment de reculegere”, a spus preşedintele Moldovan. Acesta a menţionat că evenimentul tragic din Serbia a umbrit bucuria bistriţenilor.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]