La Bistrița s-a deschis cel mai mare showroom BIG STORE din țară. Vezi oferta promoţională !

Pe strada Industriei, nr 8, din Bistrița (intersecție cu Nicolae Drăgan) a avut loc deschiderea celui mai mare showroom BIG STORE (fost Dynamic Tools) din țară. Magazinul pune la dispoziția clienților interesați din regiunea Bistriței, și nu numai, o gamă foarte largă de scule și utilaje pentru activități profesionale și de hobby din domeniul agriculturii, întreținerii spațiilor verzi, curățeniei și construcțiilor.

 

Detalii despre eveniment și invitați

 

Ceremonia de inaugurare a început la ora 13:00, cu scurte discursuri ținute de Virgil Petruțiu, administratorul BIG STORE, Bogdan Petruțiu, Directorul General BIG STORE, Ioan Mezei, directorul Stihl România, Vasile Bor, președintele Camerei de Comerț și Industrie a județului Bistrița-Năsăud și Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean.

La eveniment au participat numeroși invitați din rândul partenerilor și clienților companiei, precum și reprezentanți ai presei locale, autorităților și publicului larg. Invitații s-au bucurat și de o demonstrație marca STIHL TIMBERSPORT, care a început la ora 15:00 și a avut loc în curtea interioară a magazinului.

 

Detalii despre showroom

 

Construcția noului spațiu a demarat în primăvara anului 2016, iar lucrările și pregătirile au durat puțin peste 1 an de zile. Noua locație este cel mai mare punct de lucru din țară al companiei Dynamic Tools, care funcționează oficial sub brandul BIG STORE. Spațiul de pe strada Industriei , nr 8, are o întindere totală de aproape 2000 de metri pătrați, în care sunt incluse peste 25 de locuri de parcare destinate clienților magazinului.

 

Suprafața construită desfășurată este de 1.400 mp și este împărțită într-un showroom generos, un atelier de reparații, depozit și zona administrativă.

 

Detalii despre produsele expuse

 

Clienții interesați de scule și utilaje pot găsi în noua locație de pe strada Industriei, nr 8, cea mai diversă gamă de produse profesionale și de hobby din oferta a peste 40 de producători de renume mondial (Stihl, Bosch, Makita, Viking, DeWalt, John Deere, Karcher, Honda, Gianni Ferrari, BCS, AGT, Nilfisk și mulți alții).

 

Exemple de produse expuse: motofierăstraie, roboți, tractorașe și mașini de tuns gazonul, scule electrice pentru casă și construcții, motocoase de toate dimensiunile, spălătoare cu presiune, aspiratoare, pulverizatoare, motopompe, generatoare și multe altele. De asemenea, BIG STORE comercializează piese de schimb originale și accesorii pentru toată gama de produse din ofertă.

 

În exteriorul showroom-ului sunt expuse și utilaje mari, precum tractoare agricole și accesorii pentru tractoare, motocultivatoare sau motocoase mari, cu masă, destinate activităților profesionale din agricultură sau întreținerea spațiilor verzi.

 

O parte importantă din acest spațiu este dedicat reparațiilor și întreținerilor diferitelor tipuri de produse: scule electrice, moto-unelte, mașini agricole, aparate de curățenie, lanțuri pentru motofierăstraie (ascuțiri și reparații) etc. Acest lucru este posibil deoarece BIG STORE oferă și servicii de Service Autorizat, cu piese originale și mecanici instruiți de producători, pentru toate produsele pe care le comercializează.

 

Reduceri semnificative la o gamă largă de produse

Cu ocazia deschiderii noului magazin, clienții se pot bucura de reduceri de până la 50% la o gamă variată de produse, valabile doar în noul magazin de pe strada Industriei, nr 8 (intersecție cu Nicolae Drăgan).

 

Orarul magazinului va fi următorul:

 

Luni – Vineri: 08:00 – 18:00

Sâmbătă: 09:00 – 13:00

Locația exactă de pe Google Maps poate fi văzută aici: https://goo.gl/maps/pxkkSc1jfES2.

 

Persoană de contact

 

Damian Gicoveanu

Reprezentant Marketing

Telefon: 0742 361 238

Email: [email protected]

Website: https://big.store.ro

 

.

Comentarii

03/08/17 10:42
Cetatean cititor

Pai daaa... Cine cumpara de aici "ceva" , imediat are "bonus " cate o camasa, maieu, tricou, sau cate o "minge de fotbal " ( te miri ca nu si cate o pereche de izmene ...)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]