O grădiniţă particulară deosebită

La „Căsuţa cu poveşti” copiii s-au întrecut pe ei înşişi

O unitate reprezentativă din învăţământul preşcolar privat este Grădiniţa „Căsuţa din poveşti”, situată în Bistriţa, str. Gheorghe Şincai, nr. 19, unde d-na prof. Cristina Catalano – directoarea unităţii, împreună cu ed. Ana Rus şi ed. Carmen Salvan Muscari oferă cele mai moderne metode şi procedee de învăţare, un mediu ambiant deosebit şi o bază materială adecvată procesului instructiv-educativ, fiind bune profesioniste, considerându-se „mame adoptive” pentru micuţii avuţi în grijă.

Cu ocazia serbării de sfârşit de an şcolar, am constatat, cu plăcere, calitatea deosebită a pregătirii „grădinarilor”, unde micuţii artişti s-au întrecut pe ei înşişi în evoluţia personajelor pe care le-au reprezentat într-o costumaţie deosebită şi adecvată, fiind răsplătiţi cu ropote de aplauze din partea părinţilor, bunicilor şi rudelor prezente.

De remarcat faptul că o parte din program s-a desfăşurat în limba engleză, grădiniţa având un program intensiv de învăţare a limbii engleze.

Merită să trecem în revistă caracteristicile acestei unităţi private: dispune de două săli de grupă, capacitate 30 locuri, dormitorul, care este unicat, fiind separat de sala de activităţi, dotat cu saltele ortopedice la dimensiunea de 1,60 m/ 90 cm, sală de mese şi bucătăria, unde lucrează personal calificat, masa fiind asigurată de o firmă de catering la standarde şi cerinţe europene. De asemenea, dispune de un vestiar pentru schimbul ţinutei, curte cu spaţiu de joacă amenajat, dotat cu mobilier de ultimă generaţie etc.

În grădiniţă se derulează un program intensiv de limba engleză asigurat de cadre didactice licenţiate în domeniu, activităţi opţionale de dans, pictură şi GO etc., iar la cererea părinţilor se poate studia limba germană şi spaniolă. Programul de funcţionare este unul flexibil, la alegerea părinţilor, luni-vineri 8-13 sau 8-17. În perioada vacanţelor, grădiniţa poate funcţiona, tot la cererea părinţilor, asigurând 3 mese/zi pornind de la preţul de numai 350 RON/lună.

Părinţii nu trebuie să uite că învăţământul privat este o alternativă la educaţia şi instrucţia copiilor, necesară şi utilă. Pentru informaţii suplimentare sunaţi la telefon 0745.898083.

Felicitări cadrelor didactice şi copiilor pentru ce au realizat şi credem că învăţământul se află pe mâini bune.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5