La Chiraleş, Vâjea a dat două goluri

Învingând în etapa precedentă formaţia din Teaca cu un scor categoric (5-2), echipa tinerilor din Bozieş, Unirea, s-a prezentat la Chiraleş, în confruntarea cu echipa locală, Şoimii, cu gândul să obţină cel puţin un meci egal. Dar n-a fost să fie aşa, bozeşenii s-au întors acasă mulţumiţi că au prestat un joc frumos, în spiritul sportivităţii. De menţionat faptul că fotbaliştii din comuna Chiochiş au la dispoziţie un microbuz al primăriei, care îi transportă acolo unde au de disputat meciurile din campionat.

Primarul Vasile Silaşi este un apropiat al tinerilor, al sportivilor şi, ca atare, îi ajută nu numai cu mijlocul de transport, ci, în măsura posibilităţilor, şi cu ceva fonduri financiare. Dar să revenim la fotbal şi să subliniem că pe un teren destul de bun, timp frumos şi în prezenţa a circa 200 de spectatori confruntarea dintre cele două formaţii s-a terminat cu victoria gazdelor cu scorul de 2-1. Autorul celor două goluri ale echipei învingătoare a fost Vâjea, care, aflat într-o mare formă, a mai avut şi alte ocazii de majorare a scorului. Pentru echipa oaspete a marcat Şomlea în primele minute ale reprizei secunde.

Cele două formaţii au jucat în următoarea componenţă (cu schimbările de rigoare): Bozieş: Şuler, Şomlea, Baizat I, II, III, Pop, Hlinca, Pătraş, Fazecaş, Iliescu, Pop Florin I, II; Şoimii Chiraleş: Pastor, Petruţ, Pastor M., Morar I, II, III, Cicedea, Greluş, Vâjea, Ghiţ, Otviş, Lechinţan, Doru Conon, Călin, Măgheruşan Doru (Chelu). A arbitrat bine Huzmezan, Feier, Breşfelean. Observator al AJF a fost dl. Ioan Şimon. Buna organizare a întâlnirii a permis desfăşurarea, în condiţiile fair-play-ului, a partidei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5