La cine ne împrumutăm în caz de nevoie?

La cine ne împrumutăm în caz de nevoie? Atunci când am epuizat toți banii rătăciți din buzunare, pușculița este spartă demult, cardul de credit este și el gol, și la fel și buzunarele celor trei F (Family, Friends, Fools), rămânem fără variante. Sau așa credem. 

Amanet Auto este una dintre variantele pe care cei în nevoie le au la îndemână pentru a împrumuta bani rapid. Aceștia pot obține până la 75% din valoarea autovehiculului, în doar 30 de minute, împrumutul cu garanție auto fiind soluția la care apelează din ce în ce mai multe persoane, antreprenori sau persoane fizice. Avantajul principal este că singura pierdere pe care o pot avea, în cazul în care se află în imposibilitate de plată, este pierderea autovehiculului.

A luat 10.000 de euro, a dat înapoi 11.000 

Unul dintre clienții Amanet Auto povestește cum această soluție de împrumut rapid i-a salvat afacerea. 

“Am ajuns la Amanet Auto.ro disperat, clienții nu îmi făcuseră plățile de câteva luni, nu mai aveam bani de salarii și de achitat facturile la utilități. Mi-au evaluat mașina corect, în 30 de minute, și am primit 70% din valoarea ei, adică 10.000 de euro. Banii au fost suficienți cât să pot ieși în situația în care mă aflam. La expirarea contractului de 30 de zile, am mai amânat câteva plata, dar m-am încadrat în perioada de grație. A trebuit să restitui 11.000 de euro, nu mă așteptam atât de puțin. Acum, cu toate că sper să nu mai fiu nevoit să apelez la o astfel de variantă, știu că împrumutul cu garanție auto este cea mai bună soluție, tot la Amanet Auto m-aș duce”.

Desigur, acesta este un caz fericit. Reprezentanții IFN-ului spun că au avut și au si situații în care clienții, după luni de zile de amânări, nu pot restitui împrumutul și dobânda. În acest caz, se ajunge la executare silită, însă cu posibilitatea ca aceștia să își vândă mașina și să păstreze banii pe care îi obțin în plus, peste datorie.

test2

Comentarii

30/03/17 10:09
Cititor

Bine... asta-i pentru cine " are bani " ( sub forma de ceva... printr-o anume afacere, care-i garanteaza ca-i vor intra imediat in cont banii ) si poate plati inapoi ceea ce a imprumutat .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]