La Năsăud au demarat lucrările la cea doua Casă de tip familial

Pe amplasamentul fostei Popicării din orașul Năsăud a început construcția celei de-a doua case de tip familial din orașul Năsăud, după ce administrația locală a predat respectivul amplasament în vederea efectuării lucrărilor de construcție a unei case de tip familial, în regim de înălţime P, beneficiarii lucrării fiind D.G.A.S.P.C.
***
Casele de tip familial, clădiri moderne, cu condiţii optime pentru găzduirea temporară a copiilor din Complexele de servicii sociale sunt construite spre a fi asemănătoare mediului familial.
În aceste case fiecare copil beneficiază de spaţiu propriu – dulap individual pentru haine, birou, scaun, materiale specifice desfăşurării activităţii - fiind ocrotit în baza unui plan individualizat de protecţie care se dezvoltă în programe de intervenţie specifică, ţinând cont de nevoile de sănătate, cele fizice şi emoţionale, inclusiv de securitate şi promovarea bunăstării, de petrecerea timpului liber, de socializare.
Construirea de noi clădiri destinate activităţii specifice centrului este posibilă datorită Fundaţiei Hope&Homes for Children România, cu sediul în Baia Mare.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]