alp
 

La solicitarea fanilor, scenă mare în faţa Palatului Culturii! Toţi bistriţenii aşteptaţi la concertele Andra, Dumitru Fărcaş, Sava Negrean Brudaşcu şi Cristian Pomohaci !

În perioada 1-4 martie, începând cu ora 18.00, bistriţenii sunt aşteptaţi la inaugurarea Palatului Culturii. După cum ne informează managerul instituţiei, dr. Dorel Cosma, de Mărţişor, în prima zi de evenimente va fi un concert extraordinar de muzică clasică, cu Filarmonica din Iaşi. Pe 2 martie, va fi deschisă stagiunea teatrală cu participarea actorilor de la Teatrul Naţional din Bucureşti.
Concertele din primele două zile vor fi în incinta instituţiei, intrarea fiind liberă, în funcţie de locurile disponibile, la completarea acestora uşile fiind închise.
Anunţate iniţial tot în sală, concertele cu Andra şi cel de folclor vor fi în aer liber. S+au primit sute de mesaje pentru concertul Andra, fani din Cluj, Braşov sau Mureş fiind interesaţi cum pot intra la spectacol. Dorindu-se a fi pentru toţi bistriţenii deschiderea Palatului Culturii, dacă la operă şi teatru, cu siguranţă publicul de elită încăpând în sală, pentru următoarele două zile va fi o scenă în aer liber în faţa instituţiei, în piaţa care va fi ianugurată cu acest prilej. Hotîrârea a fot luată de managerul Dorel Cosma şi primarul Ovidiu Creţu pentru a nu fi oameni opriţi de la spectacol. Aşadar toată Bistriţa este aşteptată la sărbătoare.
Pe 3 martie, va fi un concert extraordinar de muzică uşoară acu cea mai titrată artistă pop, Andra. Ziua de 4 martie este dedicată folclorului printr-un concert extraordinar la care vor participa Dumitru Fărcaş, Sava Negrean Brudaşcu, Cristian Pomohaci, dar şi "Cununa de pe Someş".
La evenimente sunt aşteptaţi şi oaspeţi din alte ţări, confirmând prezenţa artişti din Franţa, Italia, Serbia, Bulgaria, Israel, Germania şi Spania.

.

Comentarii

21/02/16 19:27
Z. Viorica

Salutara initiativa unei scene deschise deoarece sunt multi doritori de astfel de spectacole.Pacat ca nu a fost construita o sala mare de spectacole pentru astfel de ocazii.Palatul Culturii este un monument arhitectonic,dar sa nu uitam ca a fost construit cand burgul avea vreo 20 000 de locuitori.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]