Lăcrămioara Dobrican implorată să se întoarcă la fetița ei ! Bistrițeanca a cedat în fața suferințelor micuței și a părăsit Spitalul de Copii din Cluj

O bistrițeancă de 38 de ani, din Bistrița, a plecat dintr-un spital din Cluj-Napoca și nu s-a mai întors până în prezent.

”Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că Dobrican Lăcrămioara Elena, de 38 de ani, a plecat la data de 9.01.2015 din incinta unei unităţi medicale de pe raza municipiului Cluj-Napoca şi nu s-a mai întors”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime 1,60-1,70 m, păr negru lung până la umeri

La momentul plecării era îmbrăcată cu o geacă de fâş de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră cu dungi roşii, pantofi sport culoare albă

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Lăcrămioara Elena este mama unei fetițe de 12 ani, diagnosticată cu leucemie și internată în spitalul clujean. Copila a intrat în comă, fapt ce i-a provocat un șoc puternic mamei, care a părăsit spitalul și nu s-a mai întors. Fetița de 12 ani a fost principalul subiect al unor campanii umanitare și de donare de sânge în ultima perioadă, atât la Bistrița cât și la Cluj-Napoca. Din păcate, starea de sănătate a fetiței s-a agravat în ultimele zile, fetița intrând în comă. Doctorul Călin Lazăr, directorul medical al Spitalului de Copii din Cluj-Napoca a declarat, pentru citynews , că fetița este în evidența Secției de Oncologie Pediatrică.
Fratele femeii dispărute spune că a plecat și nu s-a mai întors, că a făcut un șoc. Nu a spus la nimeni, nu a răspuns la telefon. Cu lacrimi în ochi, speriat că sora lui ar putea face un gest necugetat, fratele imploră “O rugăm din suflet să vină înapoi. Fetița o așteaptă, se simte mai bine”.

.

Comentarii

15/01/15 14:54
FLORICA BUDUSAN

ASIAZI AM CONDUSO PE MARIA PE ULTIMUL DRUM. LE DORIM PARINYILOR PUTERE SI SANAIAIE SA TREACA PESTE ACEASTA ETAPA GREA DIN VIATA
DORMI IN PACE MARIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]