Lansarea la Bistriţa a cardului Steilmann Privilege şi a Colecţiei STEILMANN de Toamnă Iarnă 2013 2014

Miercuri seara a avut loc în show-room-ul din Str. Libertatii nr. 62, într-o atmosteră distinsă, lansarea noului program de fidelizare Steilmann Privilege, prin care Steilmann şi-a premiat clienţii fideli.
Prezenţa acestora a făcut ca evenimentul să fie unul de familie, în care fiecare invitat s-a bucurat de noutăţile cu care brandul Steilmann îşi continuă ascensiunea ca brand cu prestigiu, care dezvoltă un produs a cărui valoare şi calitate se atribuie unei cereri exclusiviste peste medie, cu un grad ridicat în modă, lumea Steilmann, fiind o lume a fashionului, accesoriilor şi style-lului.
« Steilmann doreşte ca fiecare femeie şi fiecare bărbat să-şi afirme personalitatea iar sloganul “Gândeşte pe măsura ta” vine să arate acest lucru. » a precizat d-na Cristina Toadere, din partea Steilmann Bistriţa, iar dl. Negrău Dan, din partea Steilmann Romania a punctat avantajele cardului de fidelizare lansat.
Prezentarea unei părti din colecţia Steilmann de Toamnă – Iarnă 2013/ 2014 a animat atmosfera, colecţia fiind una smart casual, manechinii prezenţi reuşind să reprezinte brandul Steilmann la cea mai inaltă clasă.
Cu o experientă de 50 de ani, Steilmann a dezvoltat cu success propriul brand în domeniul retail, prin 4 mărci de top, 4 colecţii cu style-uri diferite, totul sub acelaşi acoperiş. Aici este reunită o lume intreagă a stilului - de la basic la glamour, de la casual pâna la high fashion:
- STEILMANN - Sportiv, lejer şi foarte relaxat. Combina moda Steilmann într-un look suveran şi unic.
- APANAGE - Consecvent, modern, fresh. Colecţia APANAGE concentrează pasiunea, tendinta de moda actuala şi siguranţa consecventa a liniei de stil într-o lume modernă, cu simţul pentru valoarea brandului.
- KAPALUA - Tineresc, fermecător, senzual. Look-ul de la KAPALUA este un omagiu adus femeilor moderne. Materialele inovative, soluţiile rafinate ale designului şi detaliile valoroase creeaza o lume plină de opulenţă feminină şi look emotional pentru orice ocazie;
- STONES - Optimist, cool & şi degajat. Stones reprezintă un menswear modern cu touch sportiv şi eleganţă lejeră într-un look urban. Modă pentru bărbatul modern, care este plin de optimism şi de o lejeritatea naturală.

Pentru a va putea bucura de colectiile Steilmann, vă aşteptăm la magazinul nostru din Bistriţa, P-ta Petru Rares nr. 3, tel. 0263217811.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]