Lăsaţi ”pomanagiii” în seama noastră!

Ne plângem constant că medicii ne pleacă şi sănătatea noastră rămâne pe mâna nimănui, dar ne opunem cu îndârjire creşterii salariilor acestora. Ne plângem că educaţia românească nu e performantă, dar îi plătim ca vai de lume pe dascălii de la care avem pretenţia să ne înveţe copiii. Vrem administraţie performantă, dar pe oamenii din sistem îi plătim cu minimum pe economie. Şi le mai şi aruncăm în faţă că sunt pomanagii!
PNL spune că este o „crimă politică” ca PSD să crească salariile personalului din sănătate şi educaţie cu 15%. Le spun „pomanagii” celor care vor salarii mai mari. Tehnocraţii, care trăiesc regeşte cu mii de euro de la Bruxelles în timp ce ne conduc pe noi, prezintă aceleaşi argumente false despre pericolele pentru buget, la fel cum au făcut-o Băsescu şi PDL.
Cu riscul să fie considerat ”criminal politic”, PSD va creşte constant, începând cu 2017, salariile şi pensiile, la fel cum a făcut-o între 2012 şi 2015. PSD şi-a asumat ”riscul” de a creşte cu 66% salariile din sistemul public în perioada guvernării Ponta, o va face şi de acum înainte. PSD a crescut cu 50% salariul minim brut. O va face şi în continuare. Salarii şi pensii bune pentru oameni înseamnă creştere economică în viziunea PSD! Nu pomeni, nu deficit bugetar, nu ”crimă politică”! Pentru PSD, salarii mai mari înseamnă performanţă! Pentru PSD, pensii mai bune înseamnă trai decent pe măsura muncii de o viaţă, nu ”asistenţă socială”.
PSD face acest lucru pentru că România este printre ţările europene care alocă cel mai puţin din PIB pentru plata salariilor bugetarilor. Cei care ne flutură prin faţă ”pericolele” pentru buget au aceeaşi mentalitate cu Băsescu, Boc şi PDL – cei care au tăiat salariile şi pensiile. Şi nu e de mirare, pentru că PNL este format acum, în majoritate covârşitoare, din vechii membri PDL. Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba!
PSD le spune doar atât celor care mimează grija faţă de oameni: AJUNGE! Daţi-vă jos masca de salvatori ai naţiei şi arătaţi-le românilor adevărata voastră faţă! Salariile şi pensile nu sunt nici lux, nici pomană!
• PSD creşte progresiv salariile din învăţământ, pentru personalul didactic şi nedidactiv: 15% din ianuarie 2017, 20% din iulie 2017 şi 30 % din ianuarie 2018. Pentru că investim în educaţia de calitate a copiilor noştri. Performanţa la catedră nu se face cu buzunarul gol!
• PSD asigură salarii de 3500 de euro medicilor primari, iar rezidenţii vor avea la încadrare 1200 de euro. Dublăm salariile asistenţilor medicali! Aşa ne ţinem specialiştii în ţară, să aibă grijă de sănătatea românilor. Nu îi şcolim să îi trateze pe alţii!
• PSD creşte toate salariile din sistemul public cu 56%.
• PSD elimină impozitul pe venit pentru salariile care nu depăşesc 2000 de lei. Cele care depăşesc această valoare vor fi impozitate cu doar 10%, faţă de 16% cât e acum.
• PSD creşte anual salariul minim pe economie. Din ianuarie 2017 îl creştem de la 1250 de lei, la 1400 de lei, iar în 2020 va ajunge la 1750 de lei.
• PSD adoptă legea salarizării unitare în iulie 2017.
PSD îndrăzneşte să creadă în România! www.indraznestesacrezi.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5