Lavinia Petruț-Pop, şoferiţa din tragedia fraţilor de la Viişoara, era în Consiliul Județean al Tinerilor. Ziua morţii şi pentru Darius, Daria, Cosmina şi Rafa. Mesaje sfâşietoare de la cei dragi

Lavinia Petruț-Pop este şoferiţa de 19 ani ce a intrat cu maşina în tren. Aceasta făcea parte din Consiliul Județean al Tinerilor şi era elevă la Liceul Tehnologic de Servicii Bistrița. Ce tragedie, să mori de Ziua Copilului, cu doar o săptămână inainte de ziua ta de naştere. Lavinia avea permisul de puţin timp, iar neatenţia a dus la curmarea vieţii ei, făcând alte patru victime, dintre care trei fraţii ei.
Darius Petruț-Pop avea 20 de ani şi a studiat la Liceul Tehnologic de Servicii, la fel ca sora lui.
Daria Pop Petruț avea 14 ani, era elevă la Școala Gimnazială nr. 4, la fel ca sora ei Cosmina, de 12 ani, care a fost transportată cu elicopterul SMURD la Mureş, singura ce a scăpat din cei cinci. Celălalt tânăr, de 20 de ani, Rafa Manta ( pe facebook), a studiat la Liceul cu Program Sportiv. Lumea spune despre familia Petruț-Pop, ce locuia la blocurile sociale din Viişoara, că era una cu bun simţ, cu copii curaţi şi îngrijiţi, chiar dacă erau 9, cu respect. Se pare că tinerii doreau să meargă la bunici la Negrileşti.
Mesajele nu au încetat să apară pe paginile celor 5 tineri.
"Astazi de 1 iunie, ziua copilului, este o zi in care 4 copii ne-au parasit. Au plecat afara sa vrea. Dumnezeu are un plan, si uneori nu il intelegem.. voi, prieteni dragi, oameni frumosi cu suflete deosebite, o sa ramaneti in sufletul meu si nu o sa va uit niciodata. Ati fost niste oameni extraordinari, puternici, ati fost niste prieteni foarte buni.. imi este greu sa accept asta.. Dumnezeu sa va odihneasca ! Va iubesc."- Denisa Purcsa.
Hitikas Bianca Byanca: "Dumnezeu sa fac ierte verișorii mei dragi....mereu veți rămâne în inima și sufletul meu...Dumnezeu să vă aibă în grija lui și să vă alăture îngerilor..:* să vă fie drumul lin și să aveți grijă de mine de acolo de sus".
Bogdan Maria: "Stirea ca niste fiinte iubite au plecat brusc din viata ta, lasand in urma numai tristete si durere, ne-a socat. Cuvintele sunt de prisos. Ele se rezuma doar la durere, tristete si soc si nu pot aduce nicio alinare. Numai bunul Dumnezeu ne poate ajuta sa intelegem ca drumul lor s-a oprit aici. Dumnezeu să-i odihnească în pace ! o sa imi lipsiti enorm de mult ".
Moldovan Alexandra Alina scrie pe facebook la Darius Petruț-Pop" Sunt conştientă, suntem 2 copii. Iubirea noastră nu putea dura o veșnicie, am trecut peste atâtea lucruri împreună şi nu-mi imaginam că relația noastră se va sfârşi aşa. Te voi iubi mereu suflețelul meu! ".
‎Niko Bertel‎: "Darius ai plecat prea repede de pe pământ erai un copil mereu zâmbitor ,plin de glume ,plin de viata îmi amintesc cum erai in clasa erai mereu ala care radea care era cuminte ...nu îmi vine SA cred ca ai plecat asa repede nici nu ai apucat sa te bucuri de viata sper ca de acolo DE sus sa iti veghezi familia si sa ii protejezi condoliante familiei ati fost niste frați deosebiți".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]