Let’s Do It, Bistrița-Năsăud!

Pe 24 septembrie, facem din nou curățenie națională în România, pentru a cincea oară.  Da, știm că-i weekend și în weekend vrei să te relaxezi și să petreci timp cu familia, însă le poți face pe ambele în timp ce ajuți la curățarea României!

 

Am pregătit pentru tine câteva motive pentru care merită să fii voluntar la Ziua de Curățenie Națională Let`s Do It, România!:

ü   Pentru că gestul tău chiar contează, iar Bistrița-Năsăud are nevoie de mulți voluntari ca să fie județul pe care îl dorim. Schimbarea începe cu tine și lucrurile se schimbă atunci când te implici.

ü   Pentru că vei contribui nu doar la curățarea unei zone, ci și la schimbarea unei mentalități. Pe 24 septembrie este nevoie să creăm o masă critică de bistrițeni cu spirit civic, care să îi influențeze pe cei fără respect pentru mediu și pentru oameni. Nu aștepta să facă alții ceva pentru comunitate, fă tu primul pas!

ü   Pentru că vei salva vieți. Cum? Ei bine, milioane de viețuitoare mor anual din cauza plasticului și a altor deșeuri, animalele confundând adesea hrana cu plasticul. Dacă nu vrei să mai vezi animale prinse în capcanele deșeurilor, hai alături de noi pe 24 septembrie!

ü   Pentru că vei putea să te plimbi prin natură. Nu-i așa că îți dorești să mergi pe malul apei, prin pădure, pe munte sau la picnic fără să cauți timp de 10 minute un loc fără deșeuri, unde să-ți pui pătura? Pune-ți mănușile, ia sacii și let’s do it!

ü   Pentru că astfel promovezi voluntariatul și încurajezi bistrițenii să-și ofere timpul pentru cauze care contează! Am fost încă de la început un proiect construit de voluntari, de oameni de bine, care-și doreau să facă ceva pentru Bistrița-Năsăud și pentru România.

ü   Pentru că așa arătăm că lucrurile mari și bune sunt posibile și în Bistrița-Năsăud!  Da, și noi, bistrițenii, ne putem uni pentru o cauză comună, una pozitivă, una de anvergură, una care ajută țara noastră. Tu, noi, colega ta, vecinul, fratele, soția, toți putem contribui la o Românie mai curată.

Te-am convins? Atunci Let`s Do It, Bistrița-Năsăud! Let`s Do It, România

 

###

“Let`s Do It, România!“ este cel mai mare exercițiu de solidaritate românească de după 1989 și cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010 și până în prezent, “Let`s Do It, România!“ a implicat peste 1 200 000 de voluntari, care au reușit să adune peste 24 700 de tone de deșeuri.

Cristian ȚETCU, Coordonator județean Let’s Do It, România! pentru Bistrița-Năsăud

[email protected], 0722 494865, https://www.facebook.com/Lets-Do-It-BN-248946121901069/

http://www.letsdoitromania.ro / http://www.facebook.com/LetsDoItRO

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]