Sondajele ca nişte mărgele de sticlă

Liberalii ne asigură că sondajele sunt credibile

Uniunea Social Liberală conduce detaşat în sondajele de opinie. În unele sondaje comandate chiar de partidele componente ale USL diferenţele dintre PSD şi PNL ridică semne de întrebare, ceea ce nu e valabil şi pentru judeţul nostru, potrivit vicepreşedintelui PNL B-N Dorin Dobra.

,,Uite, pot să vă spun, că la Bistriţa, sondajele au fost în regulă. A fost chiar minunat, asta am şi spus în şedinţa BPN:

Domnule preşedinte (n.r.- Crin Antonescu), la Bistriţa, PSD, în sondajul lui, a ieşit mai mic decât PSD în sondajul nostru. Cu alte cuvinte, sondajele chiar sunt credibile din punctul acesta de vedere”, spune Dorin Dobra.

De asemenea, preşedintele PNL Bistriţa, Gelu Muthi, susţine că, undeva, în luna octombrie, liberalii vor mai face un sondaj de opinie, de data aceasta, pe teren, nu telefonic, şi pe un eşantion mult mai mare.

,,Mai mult, decât atât, noi vom face un sondaj, undeva, peste o lună jumătate, la nivel de municipiu, să vedem, cât de bine stăm, şi nu va fi pe un eşantion de 700 de persoane, ci va fi pe un eşantion de 3000 de persoane. Va fi un sondaj pe teren”, a precizat Gelu Muthi.

Se ştie că USL va avea candidat comun la alegerile locale din 2012, atât pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, cât şi pentru cea de primar al municipiului Bistriţa.

Pe lângă sondaje, liberalii mai au două teme de campanie: proiectul ,,10 pentru Bistriţa” şi alegerile în cartierele municipiului.

,,Vreau să subliniez, încă o dată, că proiectul ,,10 pentru Bistriţa” va continua, chiar dacă la nivelul municipiului nu vom avea candidat şi îl vom susţine pe domnul primar Ovidiu Creţu, dar vreau să spun că proiectul ne va identifica clar în mintea electoratului şi îi vom reprezenta interesele.

Cele zece puncte pe care le vom reprezenta noi vor fi susţinute de fiecare preşedinte de secţiune şi cu acestea vom ieşi înainte.

În scurtă vreme vom începe activităţile pentru alegeri în cartiere şi de acolo, pot să spun ca va fi o campanie electorală uşoară pentru noi”, a concluzionat preşedintele PNL Bistriţa Gelu Muthi.

Comentarii

12/08/11 08:18
iulian

telectualii, lu peste, dobra, muthi si cu rusu mai bine ar plimba ursu,amaritii
proiectul 10 pentru bistrita trebuie transformat in 3 negri mititei, restul sunt ei-tintean,rusu,dodra,muthi,sami cel viteaz.....

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]