Librărie unică în România, inaugurată la Bistriţa

În pragul aniversării Zilei Culturii la Galeriile Casa cu Lei a fost inaugurată Librăria Conexiuni Bistriţa. Amfitrion a fost dr. Dorel Cosma, managerul Palatului Culturii, care a spus că în librărie se vor afla cărţile scriitorilor ce fac parte din gruparea Conexiuni, care vor putea fi achiziţionate de către bistriţeni, dar şi turiştii ce trec prin municipiul nostru la preţuri modice.
Acest nou spaţiu va fi o oglindă a vieţii literare bistriţene, iubitorii de literatură putând fi la curent cu toate noutăţile editoriale. Scriitorul Menuţ Maximinian a spus că este prima iniţiativă de acest fel, pentru că până acum cărţile scriitorilor de pe aceste meleaguri nu se aflau spre vânzare în număr aşa de mare şi într-o paletă atât de variată nici măcar în librării.
Tot acum au fost lansate revistele Conexiuni literare şi Conexiuni magazin, două publicaţii ce prezintă viaţa culturală şi literară din Bistriţa. În acest cadru a fost şi un moment Eminescu semnat de actriţa Amelia Creţiu.
Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, Alexandru Pugna- secretar de stat la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, senatorul Ioan Simionca, alături de mulţime de scriitori şi iubitori de literatură au fost prezenţi la eveniment.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]