Liga Florilor, etapa a III-a: Învinse la trei puncte distanță. CSM Bistrița-HCM RM. VÂLCEA 20-23

CSM Bistrița înregistrează o nouă înfrângere în noul sezon competițional, echipa antrenată de Horațiu Pașca fiind învinse astăzi în fața propriilor suporteri de către echipa similară din Râmnicu Vâlcea. Scorul de 20 la 23 arată corect realitatea din teren, bistrițencele ducând meciul ”umăr la umăr” timp de o repriză și jumătate, scorul la pauză fiind de 10 la 10. Spre finalul reprizei secunde, echipa oaspete preiau conducerea la trei goluri diferență iar, din păcate, handicapul s-a dovedit greu de depășit.

DATE TEHNICE: cea mai bună marcatoare a echipei noastre a fost Laura Pristăvița cu 5 reusite. Au mai marcat: Nicoleta Dincă ( 1 ), Szilvia Szabo ( 4 ) , Almudena Rodriguez ( 3 ), Magdalena Paraschiv ( 2 ), Daniela Rațiu ( 4 ), Alexandra Orșivschi ( 1). Viorica Țăgean a salvat 9 dintre mingile trimise de vâlcence pe poarta sa, având un procentaj de 29 %.

Următoarea partidă a CSM Bistrița este programată pentru data de 7 octombrie în compania fetelor de la C SM Slatina, Liga Florilor luînd o pauză competițională prilejuită de faptul că o parte din componentele echipelor care activează în această ligă sunt convocate la lotul național care începe lupta pentru Campionatul European din Franța din 2018, fiind vorba de un prim meci cu Austria de pe 27 septembrie , de la ora 19.00 la Rm. Vâlcea.

CSM Bistrița ocupă locul al 12-lea în clasament și nu are nici o jucătoare convocată la lot pentru partida cu Austria, cu două meciuri pierdute și o victorie la Brăila. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]