Liga Naţională de handbal feminin! Gloria 2018 BN debutează azi cu Dunărea Brăila

Handbalistele Gloriei 2018 întâlnesc astăzi, de la ora 13.15, pe HC Dunărea Brăila, într-o partidă care contează pentru etapa a 7-a a sezonului competițional 2020-2021. Gloria este, după 6 etape, pe locul 7, cu 9 puncte, în timp ce Brăila este pe poziţia a 5-a a clasamentului.
„Debutăm în 2021 împotriva unei formaţii extrem de puternice a campionatului, o echipă solidă, extrem de omogenă, care are meciuri în plus faţă de noi, pentru că a jucat două tururi preliminare în Cupa EHF. Cred că are un ritm bun şi vom avea parte de un meci dificil. Venim după 3 meciuri amicale în compania unor formaţii puternice în care am jucat bine, avem un moral bun şi abia aşteptăm să debutăm în 2021. E un meci cotat acasă, teoretic ar trebui să plecăm cu prima şansă şi să mergem la Braşov încercâns să câştigăm toate cele 3 puncte puse în joc”, a declarat antrenorul principal Horațiu Pașca.
Jucătoarea Daniela Rațiu a menționat că va fi un meci destul de greu, mai ales că formația din Brăila joacă în cupele europene. "Noi ne-am pregătit foarte bine şi sperăm să ne iasă jocul aşa cum l-am pregătit. Fiind un meci „acasă”, sperăm să ne bucurăm la final de o victorie şi să mulţumim pe toată lumea. Mai ales pe suporteri care ne sunt alături doar cu sufletul", a declarat, pentru pagina de facebook, pivotul bistriţean..

Meciul din Sala Sporturilor ”Dumitru Popescu Colibași” din Brașov va fi arbitrat de Georgiana Doană și Ana Maria Gociu - București.
Observator FRH: Valentin Calina (Argeș)

Live AICI: https://frh.ro/meci.php?id=59810

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5