Linie completă de chirurgie artroscopică de înaltă fidelitate, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa

Intervenții chirurgicale artroscopice se fac cu unul dintre cele mai performante aparate din lume,  la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, anu nţă preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

„Odată cu venirea unuia dintre cei mai buni medici ortopezi din România la Bistrița, dl. dr. Bogdan Bumbu, au început și operațiile artroscopice complexe pentru patologii articulare (umăr, genunchi, gleznă) cu tehnica medicală din dotare. Dar aceasta nu era cea mai modernă, așa că am luat decizia să finanțăm cu peste 300.000 de lei achiziția unei linii complete de “Chirurgie artroscopică de înaltă fidelitate”, cu motoare medicale de ultimă generație, pentru abordarea patologiilor articulare! Îi urez mult succes d-lui. dr. Bogdan Bumbu și colegilor domniei sale din secția de ortopedie și sper în cât mai multe operații reușite pentru pacienții bistrițeni!”, susţine preşedintele Radu Moldovan.

Potrivit acestuia, alături de managementul Spitalului Judeţean și managerul Gabriel Lazany au fost începute investiții care schimbă în bine actul medical din Spitalul Județean de Urgență Bistrița, iar lucrurile nu se vor opri aici. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5