Liviu Rusu modifică organigrama şi statul de funcţii din cadrul CJ

Consilierii judeţeni au aprobat în şedinţa ordinară, de ieri, proiectul de hotărâre privind modificarea organigramei şi a statului de funcţii al aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud. Potrivit noii organigrame, un post contractual de inspector debutant a fost transformat în inspector de specialitate-gradul III, iar în cadrul Direcţiei programe, integrare europeană, lucrări publice, a fost înfiinţat un post contractual de consilier, gradul I A.

„În cadrul Direcţiei administraţie locală, Serviciul secretariat administrativ - propunem transformarea postului contractual de inspector debutant în inspector de specialitate gradul III, ca urmare a expirării perioadei de debutant de 6 luni prevăzută de lege a doamnei Bulţ Ionela Manuela, iar în cadrul Direcţiei programe, integrare europeană, lucrări publice, Serviciul proiecte cu finanţare internă şi internaţională, intercomunitar- mediu, utilităţi publice, Compartimentul U.I.P. management deşeuri - propunem înfiinţarea unui post contractual de consilier, gradul IA, datorită faptului că în cadrul proiectului care este în derulare în cadrul acestui compartiment este imperios necesar un post de studii superioare, specialitatea finanţe, gestiune şi contabilitate economică, iar la ora actuală Compartimentul U.I.P. management deşeuri nu are un post de asemenea specialitate”, se preciza în proiectul de hotărâre.

În acest moment, în organigrama Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud sunt 94 de posturi de funcţionari publici (1 secretar, 11 funcţii publice de conducere, 82 funcţii de execuţie), iar numărul personalul contractual este 37. Cu cei trei demnitari, preşedinte şi doi vicepreşedinţi, numărul angajaţilor din Consiliul Judeţean ajunge la 134.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5