Lorand Toth:Schimbarea trebuie să se simtă în primul rând pe strada ta, în viața ta și în viața comunității locale!

Schimbarea trebuie să se simtă în primul rând pe strada ta, în viața ta și în viața comunității locale!
Pentru cei care nu mă cunosc prea bine, sunt Lorand Toth, am 37 de ani și candidez din partea Alianței USR-PLUS pentru Consiliul Județean al județului Bistrița-Năsăud. Ca formare profesională am urmat cursurile Colegiului Național ”Petru Rareș”, profilul mate-fizică, urmând apoi cursurile Facultății de Construcții și Instalații din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca, obținând astfel diploma de inginer diplomat. În 2016 am terminat un master în "Ingineria, dreptul și economia dezvoltării durabile" la Facultatea de Mediu din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca.
Din 2007 am trecut prin toate etapele de perfecționare profesională, proiectare și urmărirea execuției lucrărilor de construcții, iar din 2013 am avut șansa să ajung manager, funcție pe care o dețin si in prezent în cadrul unei companii multinaționale.
Toată experiența și cunoștințele dobândite de-a lungul anilor, aș vrea să le pun în aplicare spre folosul județului meu natal, iar principalele obiective pe care doresc să le implementez sunt:
1. Extinderea si modernizarea infrastructurii de apă și canalizare în tot județul Bistrița-Năsăud
2. Transparența decizională si digitalizarea instituțiilor publice în întreg județul Bistrița-Năsăud
3. Atragerea de investitori strategici pentru a crea noi locuri de muncă bine plătite
Este nevoie de o schimbare. Stradă cu stradă, comună cu comună și oraș cu oraș vom schimba Bistrița-Năsăud!
Articol electoral comandat de Partidul Uniunea Salvaţi România – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – WWW.RASUNETUL.RO, CUI mandatar financiar 21200251

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5