Lord, câinele polițist, fură!

Astăzi, 20 aprilie a.c., poliţiştii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu polițiștii Serviciului de Acțiuni Speciale și cei ai Postului de Poliție Braniștea au răspuns invitaţiei cadrelor didactice ale Școlii Gimnaziale Braniștea.
În acest context au fost desfășurate activităţi informativ-preventive, în cadrul Programului „Şcoala Altfel 2018 –Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.
Cu ocazia întâlnirii, polițiștii au purtat discuții libere cu elevii, privind rolul poliției în societate, modul de comportare al elevilor atât în școală, cât și în afara ei, iar celor mai mari li s-a atras atenția asupra consecințelor grave, pe care le are comiterea de fapte antisociale.

Câinele polițist Lord a fost și el alături de cei aproximativ 60 de elevi și preșcolari, cucerindu-i prin demonstrațiile făcute.
De asemenea, polițiștii de la acțiuni speciale și cei din cadrul Postului de Poliție din localitate le-au prezentat copiilor tehnica din dotare și autospecialele de poliție.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]