Lotul Gloriei 2018 Bistriţa-Năsăud s-a reunit! Antrenorul Horaţiu Paşca: Mă bucur că avem ocazia să oferim publicului bistrițean meciuri internaționale

Handbalistele CS Gloria 2018 BN s-au reunit duminică după-amiază pentru un prim antrenament după vacanță. Au fost prezente la reunire 16 jucătoare, Mariana Costa, Darly Zoqbi de Paula, Andreea Tetean și Andra Moroianu lipsind din diverse motive. Ele se vor alătura lotului în perioada următoare. Pentru echipă, urmează un cantonament la mare și apoi mai multe meciuri de pregătire.
 

Lotul este coordonat în continuare de staff-ul tehnic format din Horațiu Pașca - antrenor principal, Radu Moldovan - antrenor secund, Lucian Andreieș - preparator fizic, Cătălin Rațiu - fizioterapeut și Alexandru Chiuzan - maseur.

”Am lotul pe care mi l-am dorit. Campionatul va fi unul mai complicat decât cel de anul trecut pentru ca echipele s-au întărit însă pornim la drum cu foarte multă încredere. O stare de normalitate ar fi clasarea pe un loc care să ne permită din nou prezența în Cupele Europene. Mă bucur că avem ocazia să oferim publicului bistrițean meciuri internaționale”, a declarat antrenorul principal Horaţiu Paşca.

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a precizat că, în calitate de finanţator principal, administraţia judeţeană are obligaţia de a asigura condiţiile pentru performanţă.

 ”Rezultatul obținut la finalul sezonului trecut obligă. Noi avem obligația în calitate de principal finanțator să găsim soluții pentru a asigura echipei toate condiţiile pentru performanță. Sunt foarte încrezător, sper ca fetele să fie sănătoase și sunt convins că vom face o figură frumoasă. Pe 1 august va avea loc licitația pentru noul Complex Sportiv”, a menţionat preşedintele Radu Moldovan.

”Obiectivul nostru pentru anul acesta este să facem lucrurile pas cu pas și să le facem cat mai bine posibil”, a spus Marius Pintea, director CS Gloria 2018 BN.  

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5