Loturi pentru cabane la Băile Figa

Pentru a acorda tuturor celor doritori cât mai multe şanse de acces la un proiect estimat a avea un impact semnificativ pentru dezvoltarea turistică şi economică a zonei Figa băi şi a oraşului Beclean, administraţia locală pune la dispoziţie pentru concesionare 200 de loturi de teren, situate în imediata vecinătate a amenajărilor balneare din staţiune. Loturile respective urmează să fie oferite prin licitaţie publică în concesiune în vederea construirii de cabane proprietate personală.

Cele 200 de loturi, a câte 210 metri pătraţi fiecare, vor fi concesionate pe dealul din imediata apropiere a Băilor, în schimbul unei sume de concesiune ce urmează să fie stabilită de către Consiliul Local. Construcţiile standard vor fi montate în scurt timp după încheierea procedurilor, astfel că beneficiarii loturilor concesionate în acest scop vor trebui să dea dovadă de serioziotate, astfel ca în primăvara viitoare la Băile Figa locurile de cazare să existe deja şi să fie funcţionale.

Tot în zona Băilor, pe versantul din partea opusă cabanelor, chiar lângă pădure, vor putea fi concesionate terenuri investitorilor interesaţi pentru construcţia de hoteluri sau moteluri, iar în altă zonă învecinată staţiunii se va amenaja cu toate cele necesare un camping pentru turiştii veniţi cu corturi sau rulote.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]