Lucrări de modernizare pe drumurile judeţene Matei-Fântânele şi Zagra –Poienile Zagrei-Suplai

Lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere judeţene continuă, staff-ul administraţiei judeţene efectuând vizite în teren, pentru monitorizarea obligaţiilor asumate prin contract de constructori.

Astfel, preşedintele CJ, Radu Moldovan, şi şeful Serviciului Administrare Lucrări Publice, Drumuri Judeţene -  ing. Alexandru Orţan au ajuns, săptămâna trecută, pe DJ 172 H (Matei - Fântânele - DJ 151), acolo unde a început asfaltarea încă de anul trecut, cu o investiție de aproximativ 3.800.000 lei.

Anul acesta vrem să continuăm lucrările la acest drum. În acest sens, am alocat deja suma 2.600.000 lei și în funcție de rectificarea din vară sper să obținem o suplimentare de fonduri, pentru a realiza o parte cât mai mare din lucrare”, menţionează preşedintele CJ, Radu Moldovan.

         De asemenea, staff-ul CJ BN a vizitat şantierul de pe DJ 172 (Zagra - Poienile Zagrei - Suplai).

După ce anul trecut am finalizat asfaltarea drumului județean în zona de case din Poienile Zagrei și Suplai, acum am început lucrările la porțiunile de drum dintre Zagra - Poienile Zagrei și Poienile Zagrei - Suplai.

În momentul de față avem semnat contractul de lucrări pentru realizarea acestor tronsoane de drum cu o lungime totală de aproximativ 8 kilometri și avem alocați deja 1.000.000 lei, urmând ca în perioada următoare să alocăm noi fonduri pentru continuarea lucrărilor”, explică Radu Moldovan.

 

 

Comentarii

30/04/15 14:19

De ce nu se preocupa mai bine D-l Moldovan de drumul national care ar trebui finalizat inca de pe vremea lui Ceausescu 17 D de la Ilva Mare catre Carlibaba, judetul Suceava. Un punct de legatura important si e vorba doar de cativa km pentru a se putea face legaturi importante. Sigur nu sunt in atributiile lui drumurile nationale dar e la guvernare PSD partidul dansului. Sa bata din gura , sa se enerveze, etc sa le spuna la idiotii de la CNADR sa nu mai de-a banii pe studii de fezabilitate expirate si aiurea de care nu are nevoie si mai bine i-ar indrepta acolo unde e necesar. Cati idioti are tara asta

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5