Lucrările din Master Planul de apă și canal pentru Teaca, Milaș, Matei și Chiochiș, în licitație!

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a anunțat că a fost lansată licitația pentru contractul de lucrări pentru extinderea rețelelor de distribuție și canalizare în comuna Teaca, alimentare cu apă în comunele MateiMilaș și Chiochiș, din cadrul Master Planului Apă Canal, etapa a doua.

Este un proiect important pentru comunități, ce va presupune: 40,204 km de conducte de aducțiune noi în Teaca, Milaș, Chiochiș; stații noi de pompare a apei potabile în Teaca-2, Milaș-1, Matei-2, Chiochiș-3
gospodării noi de apă potabilă (rezervoare + stații de clorinare), în Teaca – 4 și Chiochiş – 1; extinderea rețelelor de distribuție a apei potabile– 115,713 km, în Teaca, Milaș, Matei, Chiochiș; extinderea rețelei de canalizare – 9,689 km, în Teaca; stație nouă de pompare a apei uzate, dar și reabilitarea unei astfel de stații, la Teaca.

Nu mai puţin de  3.022 de branșamente vir fi realizate, şi anume la Teaca – 1048 bucăți,  Milaș – 140 bucăți, Matei – 733 bucăți, Chiochiș – 1101 bucăți, plus 317 de racorduri în Teaca.

„Este o investiție în valoare de 76.890.149 lei (16.018.781 euro), pentru ca oamenii să aibă acces la apă și canalizare la ei acasă.

 Ne ținem de cuvânt,  iar 90% din populația județului va fi conectată la rețele de apă și 70% la rețele de canalizare, la finalul acestui Master Plan de apă și canalizare etapa a II-a!”, menţionează preşedintele Moldovan.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5