Lucrările la parcările din Piaţa Independenţei Nord şi Subcetate avansează!

În zona Pieței Independenței-Nord, unde s-au restrâns rândurile de mese și se eliberează spații ocupate de chioșcuri vechi, Direcția Servicii Publice lucrează la amenajarea unei noi parcări.
"După un nou strat de asfalt, urmează numerotarea și trasarea a zeci de locuri de parcare, una dintre primele variante alternative implementate de municipalitate pentru a atenua din deficitul care le creează probleme proprietarilor de autoturisme, odată cu noile proiecte de infrastructură din municipiu. De fapt, în locația de pe Independenței-Nord vom implementa și un proiect pe fonduri europene care va include supraetajarea altor locuri de parcare, dar și modernizarea pieței rămase și a întregului areal.
În Subcetate, amenajarea a 126 de locuri de parcare e în grafic, executantul LDP dând asigurări că investiția va putea fi recepționată la finalul lunii octombrie. Pe de altă parte, am cerut ferm conducerii LDP să urgenteze activitățile prevăzute pentru strada Simfoniei, unde, de luni, vor începe lucrările pentru canalizare, urmate de bordurare și primul strat de asfalt. Este important ca ritmul pe acest șantier să fie unul bun, pentru ca disconfortul creat cetățenilor să fie cât mai mic. În ultimele zile, pe această stradă au avut loc unele intervenții ale „Electrica”, iar de-acum se poate trece la următoarele stadii din proiect.
Pe Valea Ghinzii, asfaltarea continuă conform programului, vremea bună facilitând execuția fără probleme pe acest șantier", transmite primarul municipiului Bistriţa, Ioan Turc, după vizita în teren.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5