Ludovic Orban: Bag mâna în foc pentru profesionalismul, cinstea, puterea de muncă ale lui Ioan Turc şi Stelian Dolha!

Premierul României, Ludovic Orban, a declarat la mitingul electoral al PNL de pe Pietonalul Liviu Rebreanu, că garantează pentru realizarea unor investiţii majore pentru Bistriţa şi judeţul Bistriţa-Năsăud, precum varianta ocolitoare a municipiului, extinderea reţelelor de gaze naturale, a celor de apă şi canalizare, drumul expres Bistriţa-Dej  şi conectarea la autostrăzile Europei.

         Ludovic Orban a menţionat că  în ultimii 20 de ani a ajuns în peste două treimi din localităţile judeţului şi că va reveni la Bistriţa pentru a vedea cum administraţia liberală duce la îndeplinirile proiectele propuse.

         „Îl cunosc şi pe Nelu Turc, candidatul nostru la Primăria municipiului Bistriţa, şi pe Stelian Dolha, candidatul nostru la preşedinţia Consiliului Judeţean. Bag mâna în foc pentru profesionalismul lor, pentru cinstea lor, pentru angajamentul pe care îl fac faţă de oamenii care le încredinţează votul. Bag mâna în foc pentru puterea lor de muncă şi mai ales pentru capacitatea de a duce la bu sfârşit proiectele pe care le încep”, a spus Ludovic Orban.

Premierul României a garantat că cei doi candidaţi au în Guvernul României un partener autentic. „Uşa Guvernului va fi deschisă, îi vom susţine astfel încât să acceseze orice euro care poate fi accesat prin intermediul programelor finanţate de la nivel european. Bistriţa are nevoie de bani europeni, pentru că dezvoltarea se bizuie şi pe aceste resurse europene. De asemenea, garantez că voi fi permanent prezent să văd cum evoluează lucrurile, toate angajamentele noastre”, a transmis Ludovic Orban.

Acesta le-a mulţumit partenerilor din USR-PLUS în demersul „de a bate un cameleon care este în stare să ia orice culoare şi orice formă pentru a-i mai păcăli pe oameni încă o dată”.

„Le spun alegătorilor PSD: dacă veţi vedea trei trandafiri pe buletinul de vot şi veţi vedea PSD pe buletinul de vot, puteţi să votaţi cu ei, numai că s-au ascuns. PSD a dispărut. Neavând cu cine vota, puteţi să staţi acasă, dar mai bine să votaţi cu PNL că vă va fi mult mai bIne cu noi. Am încredere în discernământul bistriţenilor, în capacitatea echipei noastre de a-i convinge pe oameni şi de a arăta că suntem,într-adevăr, cea mai serioasă echipă de la nivelul judeţului, că avem împreună cu partenerii noştri din USR-PLUS capacitatea de a duce Bistriţala nivelul oraşelor dezvoltate, în rândul judeţelor dezvoltate din Transilvania. După aceste alegeri locale, culoarea roşie va dispărea din Transilvania şi să nu cumva să se întâmple să rămână Bistriţa cu culoarea roşie că atunci va spune lumea că nu e Bistriţa în Ardeal. Am încredere în voi, am încredere  că vom da un nou început Bistriţei şi şansa unei dezvoltări autentice care să se simtă într-o îmbunătăţire a vieţii fiecăruia dintre dumneavoastră. Doamne ajută”, a încheiat Ludovic Orban.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5