ÎN LUNA AUGUST, SĂRBĂTOARE SPORTIVĂ ÎN VALEA BÂRGĂULUI

Cu şloganul „Fotbalul ne uneşte pe toţi”, 32 de echipe de adulţi şi 24 de copii se vor înfrunta pentru glorie şi bani în sala de sport din Tureac la fotbal 5+1.

SPERANŢA Tiha Bârgăului este numele atribuit tuturor echipelor care îl vor reprezenta pe primarul Vasile Dologa, mare iubitor de sport şi unul din fondatorii viitoarei şcoli de fotbal, menită a fi portdrapelul fotbalistic al întregii Văi a Bârgăului.

Vasile Laba şi Leon Hogiu, primarul şi viceprimarul, se pregătesc de marea confruntare. AVÂNTUL Bistriţa Bârgăului este numele atribuit celor care-i vor reprezenta.

VIITORUL Prundu Bârgăului este una dintre pretendentele la câştigarea trofeului pus în joc, „CUPA ACADEMIC”, pentru că primarul Ilie Avram mizează pe energicii săi consilieri, Teo Răcilă, Aurel Badiu, Vasile Penciu Paşcu, Nelu Pop, cât şi pe experienţa în materie a preşedintelui George Ruscău.

Tudorel Ciotmonda, primarul celor din Joseni, ştie că este cel mai aproape de Capitala judeţului, iar „ŞOIMII” săi pot fi marea surpriză a turneului.

Directorul general al RAAL-ului, ing. Paul Ilieş, caută soluţii şi loc pentru CUPĂ în vitrina cu trofee. Cocean, Petruse, Homei şi Andrei Ilieş îşi dozează efortul pentru a fi în formă la prima apariţie din 11 august.

ROMBIS Bistriţa, patronată de ing. Lăzurcă Nicu, o fostă glorie locală a fotbalului din Bârgău a anilor ’70, s-a decis că „Sângele apă nu se face” şi în zilele în care criza face ravagii, Lăzurcă găseşte soluţii pentru a-i bucura pe copiii care iubesc fotbalul şi care visează la gloria lor şi gloria noastră. Echipamentul necesar bunei desfăşurări a turneului fiind opera firmei ROMBIS pe via MITRE. Coordonatorul tehnic şi responsabilul cu întreaga desfăşurare, prof. antrenor Nicu Tanca, ex-giulistul originar din Valea Bârgăului.

Cu menţiunea că vă vom informa cu alte detalii, precum şi cu rezultatele înregistrate, a consemnat George Ţâra, consilier cultură-sport RAAL.

Comentarii

09/10/10 09:11
Rus Gheorghe

Este o idee buna...si eu particip la acest sport in sala din tureac

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]