Maestrul Florin Piersic, conf. dr. Adrian Molnar de la Institutul Inimii, consulul Olandei, Wouter Reijers, şi alte nume importante, la Bistriţa!

Cel mai important eveniment de NETWORKING din Transilvania vine şi la Bistriţa în 15 decembrie, cu invitaţi speciali de top. Este vorba despre maestrul Florin Piersic, E.S. Wouter Reijers, consulul Olandei, preşedintele Consiliului Judeţean-Emil Radu Moldova, preşedintele Ordinului Arhitecţilor din România- Filiala Transilvania, Szabolcos Guttmann, şeful Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice - Cristian Parasca, conf, dr. Adrian Molnar - director medical la Institutul Inimii Cluj, preşedintele CCI BN-Vasile Bar, omul de afaceri Emanoil Viciu, maestrul Nicolae Maniu (pictor). 

BISTRITA BUSINESS Par­ty & Networking este un eveniment organi­zat de INTELG­­­­­LOBALIS Consulti­ng, care ofera noi op­o­rtunita­ti si prov­oc­ari! Acest eveniment va avea ca tema principala CONECTAREA oamenilor prin COMUNICARE iar pentru a atinge acest obiectiv vom avea invitati speciali sefi de institutii, artisti si oameni de afaceri de top.

 Evenime­ntul va av­ea loc pe o durata de minim 6-8 ore iar in cad­­­rul aces­tu­ia inv­­itații nos­tr­i vor avea parte de o atmosfera in care incurajam o comunicare relaxata, fara sobrietatea intalnirilor de business clasice si fara presiunea timpului, in care cei prezenti sa aiba ocazia sa se cunoasca si sa creeze conexiuni de valoare. 

Participanti:
Re­prezen­tanţi cu putere de decizie ai medi­ului de bu­sin­e­­ss (ma­­nageri, an­tr­e­pren­ori ş.­a.), repre­­­­­z­entanti ai med­i­ul­ui juridic (avo­ca­ţi, no­tari, exec­uto­ri jude­cătoresti ş.­a), rep­re­z­entanti ai admin­ist­­ratiei loca­le, med­ic­i, arhi­te­cti, art­is­ti si reprezentanti ai mediului academic din Cluj-­­Napoca, dar şi din străină­­tate, mo­tiv pentru care vor av­ea priori­­tate la acest eveni­m­ent cei care aparţ­in cate­­gori­i­lor vizat­e.
 

Program:

Ora 18:00 Primirea pa­­­­­rticipantilor
Ora 18:30 Deschiderea evenimentului si pr­­­­­ezentarea invita­t­il­­­or speciali si a pa­r­tenerilor 
Ora 20:00 Party & Net­­­­­working

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]